Συγκίνηση στην τιμητική εκδήλωση προς τιμήν της Διευθύντριας του 10ου Γυμνασίου

Με μία σεμνή και συγκινησιακά φορτισμένη τιμητική εκδήλωση στο 10ο Γυμνάσιο Αχαρνών, αποχαιρέτησαν συνάδελφοι καθηγητές, γονείς και μαθητές με τον δικό τους ιδιαίτερο τρόπο τη "δασκάλα" τους κα Σουλτάνα Καλδέλλη, που τους συντρόφεψε και γέμισε τις καρδιές τους επί 35 ολόκληρα χρόνια.

Η Διευθύντρια του 10ου Γυμνασίου Αχαρνών, κα Σουλτάνα Καλδέλλη αποχαιρέτισε φίλους, συναδέλφους και μαθητές καθώς μετά από 36 χρόνια στην εκπαίδευση, εκ των οποίων τα 35 ως Καθηγήτρια στον Δήμο Αχαρνών, συνταξιοδοτείται. Όλοι μίλησαν με τα θερμότερα λόγια για την συνάδελφο Σουλτάνα, τονίζοντας την τεράστια προσφορά της στην εκπαίδευση αλλά και στον τόπο που αγάπησε και ταύτισε μαζί του την επαγγελματική της σταδιοδρομία.

Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Κασσαβός, σε ένδειξη της βαθιάς εκτίμησης για την προσφορά και την προσωπικότητα της κα Καλδέλλη, ανακοίνωσε ότι θα προτείνει στο Δημοτικό Συμβούλιο Αχαρνών την μετονομασία του 10ου Γυμνασίου Αχαρνών σε "Σουλτάνα Καλδέλλη", μία ανακοίνωση που συγκίνησε την κα. Καλδέλλη, και καταχειροκροτήθηκε από όλους τους παρευρισκόμενους.





© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός