Μουσικό αφιέρωμα στα 90χρονα του Μίκη Θεοδωράκη

Με μία μουσική συναυλία - αφιέρωμα γιόρτασε ο Δήμος Αχαρνών τα 90ο γενέθλια του μεγάλου μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη.

Μ’ αυτόν τον πολύ ξεχωριστό τρόπο θέλησε ο Δήμος Αχαρνών να τιμήσει τον σπουδαίο Έλληνα και επίτιμο Δημότη Αχαρνών κ Μίκη Θεοδωράκη, ο οποίος είναι πολύ αγαπητός και χαίρει μεγάλης εκτίμησης στον Αχαρναϊκό λαό.

Στη συναυλία που διοργάνωσαν από κοινού ο Δήμος Αχαρνών με την Φιλότεχνη Λέσχη Αχαρνών, συμμετείχε η 40μελής Χορωδία των Υπαλλήλων του Υπουργείου Πολιτισμού, με Πρόεδρο την κα Παπασυριοπούλου υπό τη διεύθυνση του Μαέστρου κ Αιμίλιου Γιαννακόπουλου.

Στον πρόλογό του ο Δήμαρχος Αχαρνών κ Κασσαβός τόνισε:
«Απόψε τιμούμε έναν σπουδαίο Έλληνα, έναν άνθρωπο πρότυπο για τη νέα γενιά, που με τους αγώνες του και το έργο του έχει αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα του στη νεότερη Ελληνική Ιστορία. Σκοπός της αποψινής βραδιάς, να μας ταξιδέψει μουσικά, να θυμηθούμε αγαπημένες μελωδίες και τραγούδια που μεγαλώσαμε μαζί τους, και να πάρουμε όλοι μας μία ψυχική ανάταση, που τόσο την έχουμε ανάγκη σήμερα, στις δύσκολες εποχές που ζούμε».


Στη μουσική βραδιά, που διοργανώθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Αχαρνών, παρευρέθηκαν ο κ Ιωάννης Δέδες, Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής από τον ΣΥΡΙΖΑ, οι κκ Αναστάσιος Χίος, Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών & Ανθρώπινου Δυναμικού και Θρακ/νων, ο Θεόφιλος Αφουξενίδης, Αντιδήμαρχος Οικονομικών, ο Θεόδωρος Συρινίδης, Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Ανακύκλωσης, η κα Μαρία Ναυροζίδου, Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Α., ο κ Γιώργος Δασκαλάκης, Πρόεδρος της ΔΗ.Φ.Α., η κα Γιώτα Γιαννάκου, Πρόεδρος της Ένωσης Γονέως & Κηδεμόνων Αχαρνών, η κα Μπαϊρακτάρη, Πρόεδρος της Φιλότεχνης Λέσχης Αχαρνών, ο κ Παναγιώτης Καζανάς, Πρόεδρος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Παράρτημα Αχαρνών και πλήθος κόσμου που χειροκρότησε θερμά τους εξαιρετικούς μουσικούς και τη Χορωδία των Υπαλλήλων του Υπουργείου Πολιτισμού.© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός