Συνεργασία Δήμου Αχαρνών - Μητρόπολης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως για την κοινωνική ένταξη των ΡΟΜΑ

Με τον Μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρα συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ Γιάννης Κασσαβός στο γραφείο του στο Δημαρχιακό Μέγαρο Αχαρνών. Σκοπός της συνάντησης ήταν η συνεργασία και η στήριξη της πρωτοβουλίας της Μητρόπολης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως για την κοινωνική ένταξη των οικογενειών ΡΟΜΑ.

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης παρουσίασε αναλυτικά στον Δήμαρχο Αχαρνών τη φιλοσοφία και τις δράσεις που περιλαμβάνει το Πρότυπο Εκπαιδευτικό Ενταξιακό Πρόγραμμα Δράσης υπέρ του παιδιού και της οικογένειας ΡΟΜΑ της Μητρόπολης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως. Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Αχαρνών συνεχάρη τον Μητροπολίτη κ Αθηναγόρα για τη σημαντική πρωτοβουλία, και τόνισε ότι ο Δήμος Αχαρνών είναι αρωγός σε δράσεις που στηρίζουν την κοινωνική ένταξη των παιδιών και των οικογενειών ΡΟΜΑ.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης η κα Ελένη Καμπόλη, Διευθύντρια του 28ου Δημοτικού Σχολείου ΚΑΠΟΤΑ, και ο Επιστημονικός Συνεργάτης της Μητρόπολης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ Ανυφαντάκης.
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός