Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2o Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι


Το 2ο ατομικό σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Αχαρνών σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Αχαρνών (ΕΟΣ), στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Αχαρνών το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015. Δικαίωμα συμμετοχής, είχαν οι μαθητές και οι μαθήτριες από όλα τα Δημοτικά σχολεία, τα Γυμνάσια και τα Λύκεια του Δήμου Αχαρνών. Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν συνολικά 170 παιδιά όλων των ηλικιών από όλες τις σχολικές βαθμίδες του Δήμου Αχαρνών.

Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ Γιάννης Κασσαβός στον χαιρετισμό του δήλωσε: «Καλωσορίζω τη διοργάνωση του 2ου Ατομικού Σχολικού Πρωταθλήματος Σκάκι στον Δήμο Αχαρνών. Είναι πολύ σημαντικό ο Δήμος Αχαρνών να φιλοξενεί τόσο σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις. Έχουμε ανάγκη να προβάλλουμε τα καλά πράγματα που συμβαίνουν στην πόλη μας. Και κυρίως να προβάλλουμε τα ταλέντα και τις ικανότητες των νέων αθλητών μας. Το Σκάκι είναι μια πολύ ιδιαίτερη δραστηριότητα. Ακονίζει τη σκέψη και το μυαλό. Μόνο οι μυημένοι στα μυστικά αυτού του αθλήματος, καταλαβαίνουν πόσο δύσκολο είναι να πειθαρχήσεις τη σκέψη σου και να καταστρώσεις τη στρατηγική σου για να νικήσεις τον αντίπαλο. Θέλω να συγχαρώ τη Διοίκηση του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Αχαρνών για τη στήριξη που δίνουν στα νέα παιδιά, τις αξίες της ευγενούς άμιλλας που τους διδάσκετε. Εσείς χτίζετε τους πρωταθλητές του αύριο, αλλά και άξιους και χρήσιμους πολίτες για την κοινωνία μας».


Τα βραβεία στους επιτυχόντες απένειμαν οι κκ Βασίλης Νίκας Πρόεδρος ΕΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ, ο Κωνσταντίνος Καρυδάκης Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Αχαρνών, η κα Παναγιώτα Γιαννάκου Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Αχαρνών, και ο κ Σωτήρης Κουφογεώργος Αντι/δρος Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Αχαρνών.












© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός