Με επιτυχία το 3ο Athens Rally στους Θρακομακεδόνες


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διοργάνωση του 3ου Athens Rally Sprint από το αθλητικό σωματείο της Ελληνικής Λέσχης Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.) υπό την αιγίδα του Δήμου Αχαρνών στους Θρακομακεδόνες, το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου. Σημείο εκκίνησης και τερματισμού ορίστηκε η πλατεία Θρακομακεδόνων, που πλημμύρισε από τα πληρώματα των αγωνιστικών αυτοκινήτων και τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Ο Δήμος Αχαρνών από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε τη διοργάνωση της Ελληνικής Λέσχης Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.), στηρίζοντας έμπρακτα τη διοργάνωση της εκδήλωσης. Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ Γιάννης Κασσαβός στο μήνυμά του ανέφερε ότι «Ο Δήμος Αχαρνών τιμά και στηρίζει ενεργά την προσπάθεια του Σωματείου Ε.Λ.Λ.Α.Δ.Α. για την ομαλή και επιτυχή διοργάνωση του 3ου Athens Rally Sprint. Ο Μηχανοκίνητος Αθλητισμός έχει πολλούς πιστούς φίλους και μεγάλη ιστορική παράδοση στον Δήμο Αχαρνών. Η ελευθερία του ανοικτού δρόμου, η φυσική ομορφιά του τοπίου, η αγάπη για την ταχύτητα και τα αγωνιστικά αυτοκίνητα αποτελούν, κάθε χρόνο, πόλο έλξης τόσο για έμπειρους και μυημένους οδηγούς αγωνιστικών αυτοκινήτων, όσο και για ερασιτέχνες οδηγούς και απλούς θεατές, που, αν και αμύητοι στα μυστικά του μηχανοκίνητου αθλητισμού, τρέφουν μεγάλη αγάπη, θαυμασμό και δέος για τον κόσμο του Αυτοκινήτου».

Η φετινή διοργάνωση ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του Γιώργου Ραπτόπουλου, ενός παθιασμένου λάτρη του μηχανοκίνητου αθλητισμού και ενός ειλικρινούς φίλου του Δήμου Αχαρνών. Ο Γιώργος Ραπτόπουλος ήταν ιστορικό μέλος του Σωματείου Φίλων Παλαιών Αυτοκινήτων (ΦΙΛ.ΠΑ) και του Συνδέσμου Βετεράνων Οδηγών Αγώνων (ΣΒΟΑ), ο οποίος, παρά την προχωρημένη ηλικία του – ο γηραιότερος οδηγός αγώνων, συμμετείχε ενεργά σε όλες τις διοργανώσεις μηχανοκίνητου αθλητισμού που πραγματοποιούνταν στον Δήμο Αχαρνών.



 





© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός