Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του Δήμου Αχαρνών

Ξεκίνησε επίσημα η εορταστική περίοδος στον Δήμο Αχαρνών με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην κεντρική πλατεία των Αχαρνών την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015.

Η κεντρική πλατεία στολίστηκε και υποδέχθηκε τους επισκέπτες της με εορταστική διάθεση, εκδηλώσεις και πολλές εκπλήξεις. Η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου συνοδεύθηκε από εντυπωσιακά πυροτεχνήματα που φώτισαν τον ουρανό με τη λάμψη τους και χάρισαν μαγικές εικόνες σε όλους τους παρευρισκομένους.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε χριστουγεννιάτικη συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Αχαρνών, μοντέρνους χορούς από τα καλλιτεχνικά τμήματα της ΔΗ.Κ.Ε.Α., ενώ την παράσταση έκλεψε η χριστουγεννιάτικη παρέλαση με τα αγγελάκια στην οποία συμμετείχαν μικροί και μεγάλοι φίλοι της ΔΗ.Κ.Ε.Α. συνοδευόμενοι από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αχαρνών. Το πρόγραμμα έκλεισε με τη συναυλία των Master Tempo και φιλική συμμετοχή του Χρήστου Μενιδιάτη. Επίσης, πολλές εκπλήξεις περίμεναν όσους επισκέφθηκαν την κεντρική πλατεία: ο Αϊ-Βασίλης, η νεραϊδούλα, ο ζογκλέρ Alex de Paris, και face painting για τους μικρούς μας φίλους, καθώς και λαμπερές πολύχρωμες σαπουνόφουσκες που πλημμύρισαν την κεντρική πλατεία και σκόρπισαν χαμόγελα σε όλους.

Στο γιορτινό μήνυμά του ο Δήμαρχος Αχαρνών κ Γιάννης Κασσαβός τόνισε:
"Τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά είναι ημέρες αγάπης, ελπίδας και αισιοδοξίας για ένα νέο ξεκίνημα, για ένα καλύτερο αύριο. Το χαμόγελο είναι το μοναδικό μας όπλο για να αντέξουμε αυτή τη δύσκολη καθημερινότητα. Επίσης, είναι μία ευκαιρία να τείνουμε χείρα φιλίας και αλληλεγγύης στον διπλανό μας, στον γείτονα, στον γνωστό που ξέρουμε ότι περνά δύσκολα αυτές τις μέρες. Ευχή μας, οι εορταστικές εκδηλώσεις να δώσουν μία ανάσα χαράς, διασκέδασης και ψυχαγωγίας σε όλους μας".


Επίσης, ο Δήμαρχος Αχαρνών ευχαρίστησε την Πρόεδρο της ΔΗ.Κ.Ε.Α. κα Μαρία Ναυροζίδου για την άψογη διοργάνωση, και όσους συνέβαλλαν για την πραγματοποίηση της λαμπερής βραδιάς.

Με τη σειρά της, η Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Α. κα Μαρία Ναυροζίδου ευχαρίστησε τον κόσμο που επισκέφθηκε την κεντρική πλατεία, τους καλλιτέχνες, τους μικρούς και μεγάλους φίλους της ΔΗ.Κ.Ε.Α. που βοήθησαν στην πραγματοποίηση της εορταστικής εκδήλωσης, και ευχήθηκε σε όλους Χρόνια Πολλά με Υγεία και Αγάπη σε κάθε οικογένεια.


 


 
 
 
 
  
 
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός