Συνάντηση του Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού με τον Δήμαρχο Αχαρνών

Η ανάδειξη του Αρχαίου Θεάτρου του ιστορικού Δήμου Αχαρνών και η μελλοντική αξιοποίηση της επίσης πολύ μεγάλης σημασίας αρχαιολογικής συλλογής, η οποία στεγάζεται σε κτήριο του Δήμου, βρέθηκαν στο επίκεντρο συνάντησης του Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Αριστείδη Μπαλτά με τον Δήμαρχο Αχαρνών κ. Γιάννη Κασσαβό.

Κοινός στόχος είναι ο εμπλουτισμός και η μέγιστη δυνατή προβολή του αρχαιολογικού πλούτου της περιοχής, στο πλαίσιο των πολιτιστικών αρμοδιοτήτων του Δήμου Αχαρνών. Ο Υπουργός κ. Αριστείδης Μπαλτάς δεσμεύτηκε να επισκεφθεί άμεσα τους πολύ σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους όπως και το μουσείο του Δήμου Αχαρνών.

Παρόντες στη συνάντηση, που έγινε τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015 και διεξήχθη σε θερμό κλίμα, ήταν ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αχαρνών κ. Θανάσης Κατσιγιάννης, η Διευθύντρια Εφορείας Αρχαιοτήτων Ανατολικής Αττικής κ. Αναστασία Λαζαρίδη, η Πρόεδρος του «Επισκήνιον - Κίνηση Πολιτών Για Την Ανάδειξη Του Αρχαίου Θεάτρου Αχαρνών» κ. Μαρία Μίχα, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κ. Πάνος Σκουρολιάκος και κ. Γιάννης Δέδες και ο συντονιστής Ανατολικής Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παναγιώτης Ροδάκης.







© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός