Χριστουγεννιάτικη Γιορτή Αγάπης για τα παιδιά των άπορων οικογενειών

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αχαρνών διοργάνωσε Χριστουγεννιάτικη Γιορτή για τα παιδιά των άπορων οικογενειών του Δήμου, το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου.

Η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή περιλάμβανε θεατρική παράσταση «Τα παραμύθια των Αδελφών Γκριμ», ενώ μετά την παράσταση υπήρχε πλούσιος μπουφές με φαγητά και λιχουδιές. Επίσης, τους μικρούς φίλους περίμεναν πολλές εκπλήξεις και πλούσια δώρα από τον Αϊ-Βασίλη.

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κα Ελένη Σαχσανίδη καλωσόρισε παιδιά και γονείς, ευχήθηκε σε όλους Καλά Χριστούγεννα με Υγεία και Αγάπη, και ευχαρίστησε θερμά τους χορηγούς της εκδήλωσης για την αγάπη τους και την υποστήριξή τους στα μικρά παιδιά και τον Δήμο Αχαρνών.


Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ Γιάννης Κασσαβός αφού αναφέρθηκε με θερμά λόγια στην προσπάθεια της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής να στηρίξει έμπρακτα οικογένειες και μεμονωμένα άτομα στην καθημερινή τους διαβίωση, τόνισε: «Ο Δήμος Αχαρνών, με προγράμματα και δράσεις, στέκεται με κοινωνική αλληλεγγύη και αγκαλιάζει κάθε οικογένεια και κάθε παιδί. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος της σημερινής Χριστουγεννιάτικης Γιορτής Αγάπης του Δήμου Αχαρνών: Να προσφέρουμε μία ανάσα χαράς και ευτυχίας στα παιδιά μας, τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Όλα τα παιδιά έχουν δικαίωμα στη χαρά και στη ξενοιασιά. Από κανένα παιδί δεν πρέπει να στερήσουμε την ελπίδα για το αύριο. Αλλά και στους γονείς, θέλουμε να προσφέρουμε μία ανάπαυλα από τη δύσκολη καθημερινότητα, και μια νότα αισιοδοξίας για να συνεχίσετε την προσπάθειά σας για ένα καλύτερο μέλλον, για τους ίδιους και τις οικογένειές σας. Εύχομαι σε κάθε οικογένεια Καλές Γιορτές, με αγάπη και πρόοδο».


 

 
 
 
 

 

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή Αγάπης για τα παιδιά των άπορων οικογ...
Χριστουγεννιάτικη Γιορτή Αγάπης για τα παιδιά των άπορων οικογενειών του Δήμου Αχαρνών...ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού STAR και της εκπομπής “Live U” με την κ. Πόπη Τσαπανίδου
Δημοσιεύτηκε από Κοινωνική Πολιτική Δήμου Αχαρνών στις Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2015
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός