Δωροεπιταγές για τους άπορους από τα Μοντεσσοριανά

Για άλλη μία χρονιά τα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Μοντεσσοριανά που βρίσκονται στη Βαρυμπόμπη με πρωτοβουλία τους προσέφεραν στον Δήμο Αχαρνών μέρος των χρημάτων που συγκέντρωσαν από το Χριστουγεννιάτικο παζάρι τους με σκοπό την ενίσχυση οικονομικά ασθενέστερων συμπολιτών μας.


Μαθητές από το Δημοτικό των Μοντεσσοριανών και το Γυμνάσιο της Παιδαγωγικής Πρωτοπορίας επισκέφτηκαν το πρωί της Τετάρτης τον Δήμαρχο Αχαρνών κ. Γιάννη Κασσαβό συνοδευόμενοι από τον Διευθυντή κ. Αθανάσιο Ζαχόπουλο για να παραδώσουν τις δωροεπιταγές με τις οποίες οι οικογένειες με οικονομικά προβλήματα θα μπορέσουν να ψωνίσουν τα απαραίτητα.


Με συγκίνηση ο Δήμαρχος Αχαρνών ευχαρίστησε και συνεχάρη τους μαθητές για την πρωτοβουλία τους, καθώς επίσης τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς που κατευθύνουν τα παιδιά στον δρόμο της κοινωνικής αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς.

Τέτοιες κινήσεις ιδιαιτέρως από μικρά παιδιά είναι αξιέπαινες ειδικά στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε όλοι μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρα από τις δωροεπιταγές που παρέδωσαν οι μαθητές στον Δήμο Αχαρνών, μέρος των χρημάτων που συγκέντρωσαν έχουν παραδοθεί και στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Καρκίνο "Φλόγα".
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός