Με κέφι και χορό η πίτα των ΚΑΠΗ του Δήμου Αχαρνών


Η εκδήλωση για την κοπή της Βασιλόπιτας των ΚΑΠΗ του Δήμου Αχαρνών, έγινε η αφορμή για να στηθεί μια ακόμη φορά ένα όμορφο γλέντι από τα μέλη των ΚΑΠΗ.
Τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζει κάθε σπίτι μπήκαν για λίγο στην άκρη και οι ηλικιωμένοι του Δήμου Αχαρνών, ορεξάτοι και κεφάτοι αντάλλαξαν ευχές και διασκέδασαν.
Το προσωπικό της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών υπό την καθοδήγηση του προέδρου κ. Γιώργου Δασκαλάκη, διοργάνωσε μια άρτια εκδήλωση και βοήθησε σημαντικά στη δημιουργία ενός ευχάριστου κλίματος.
Παρόν στην εκδήλωση και ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός ο οποίος αντάλλαξε ευχές με τα μέλη των ΚΑΠΗ και στο σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε μεταξύ άλλων¨

"Θέλω να γνωρίζετε ότι κάθε φορά που βρίσκομαι μαζί σας φεύγω ευτυχισμένος γιατί είστε πηγή ενέργειας και κουράγιου για όλους εμάς.
Γιατί τελικά δεν γερνάτε αλλά μεγαλώνετε και μεγαλώνοντας γίνεστε πιο σοφοί, πιο εύστοχοι, πιο συνετοί και εν τέλει πιο χρήσιμοι για την κοινωνίας μας. Θέλω να ευχηθώ στον καθένα και στην κάθε μια από εσάς να είστε γεροί και υγιείς, να έχετε χαρές στα σπίτια σας, στα παιδιά σας και τα εγγόνια σας και να γνωρίζετε ότι είστε πολύ σημαντικοί για όλους εμάς
".












© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός