Την πίτα τους έκοψαν οι εργαζόμενοι στον Δήμο Αχαρνών


Σε εορταστικό κλίμα έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Αχαρνών, παρουσία πλήθους εργαζομένων, του Δημάρχου Αχαρνών κ. Γιάννη Κασσαβού, των Αντιδημάρχων, των προέδρων των Νομικών Προσώπων, εκπροσώπων της δημοτικής αρχής και εκπροσώπων της αντιπολίτευσης.
Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός ευχήθηκε στους εργαζομένους Καλή Χρονιά καθώς και να απολαμβάνουν μικρές και μεγάλες χαρές της ζωής σε ατομικό και οικογενειακό επίπεδο, ενώ το κομμάτι της Βασιλόπιτας το αφιέρωσε στην υγεία και την πρόοδο των παιδιών των εργαζομένων.
Τους ευχαρίστησε για τη δημιουργική και αποτελεσματική συνεργασία αναφέροντας χαρακτηριστικά: "Ο Δήμος Αχαρνών με προβλήματα που συσσωρεύονται επί σειρά ετών κρατιέται "όρθιος" από την ευσυνειδησία και τον επαγγελματισμό των εργαζομένων".

Δεν παρέλειψε δε να συγχαρεί το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων για το γεγονός ότι ασκεί ουσιαστικό συνδικαλισμό, με τεκμηριωμένες προτάσεις και χρήσιμες παρεμβάσεις, που έχουν σαν σκοπό να ωφελήσουν την υπηρεσία και κατ' επέκταση τους πολίτες των Αχαρνών.







© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός