Με γιορτινή διάθεση η κοπή της πίτας της ΑΡΩΓΗΣ

Με γιορτινή διάθεση και κέφι έκοψε την πρωτοχρονιάτικη της πίτα η ΑΡΩΓΗ στις εγκαταστάσεις του κέντρου.
Ο πρόεδρος του Κέντρου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες "ΑΡΩΓΗ" κ. Νίκος Γκασούκας ευχήθηκε στο προσωπικό, τα παιδιά της ΑΡΩΓΗΣ και τους γονείς τους να έχουν μια Καλή και Δημιουργική Χρονιά και τους διαβεβαίωσε ότι θα είναι πάντα διαθέσιμος και πρόθυμος για κάθε ενέργεια που στοχεύει στην επίτευξη των σκοπών και των στόχων της ΑΡΩΓΗΣ.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός  και ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών, Ανθρώπινου Δυναμικού και Δημοτικής Ενότητας Θρακομακεδόνων κ. Αναστάσιος Χίος.
Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός έκανε λόγο για το σπουδαίο έργο που συντελείται στην ΑΡΩΓΗ αναφέροντας χαρακτηριστικά:

"Η παρουσία της ΑΡΩΓΗΣ στον Δήμο μας, τιμά την τοπική μας κοινωνία και τις Αχαρνές. Το Κέντρο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες "ΑΡΩΓΗ" αντιπροσωπεύει ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο και ευάλωτο κομμάτι της κοινωνίας μας. Είναι ηθική μας υποχρέωση να στηρίξουμε τις υπηρεσίες που προσφέρει η ΑΡΩΓΗ και τις δράσεις που πραγματοποιεί με σκοπό την κοινωνική αποκατάσταση των παιδιών. Θερμά συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς και το προσωπικό υποστήριξης της ΑΡΩΓΗΣ για το σπουδαίο έργο τους καθώς και στη Διοίκηση για τις προσπάθειες της".







© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός