Πανελλήνια περιβαλλοντική δράση ''Let's do it! Greece'' στον Δήμο Αχαρνών


Με τη υποστήριξη των υπηρεσιών του Δήμου Αχαρνών και τη βοήθεια φορέων, συλλόγων, σχολείων και εθελοντών, ολοκληρώθηκε η πανελλήνια περιβαλλοντική δράση "Let's do it! Greece" στον Δήμο Αχαρνών.
Οι δράσεις για το φετινό "Let's do it! Greece" στον Δήμο Αχαρνών ξεκίνησαν από τη Παρασκευή 15 Απριλίου από τα σχολεία των Αχαρνών και ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 17 Απριλίου στα επιλεγμένα σημεία.
Στις 17 Απριλίου 2016 εθελοντικές ομάδες, σύλλογοι, σχολεία και φορείς πραγματοποίησαν δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης σε περισσότερα από 600 σημεία σε όλη την Ελλάδα.
Μαθητές και εθελοντές από τον Δήμο Αχαρνών συμμετείχαν στο φετινό "Let's do it! Greece" δίνοντας, ο καθένας ξεχωριστά, το δικό του στίγμα στην πανελλήνια δράση ευαισθητοποίησης για το περιβάλλον.
Οι εθελοντές της Ομάδας Πολιτικής Προστασίας Ολυμπιακού Χωριού, Η Ένωση Κρητών Αχαρνών, ο Σύλλογος Αγίας Παρασκευής, ο Σύλλογος Προφήτη Ηλία, ο Σύλλογος Αγίου Κωνσταντίνου(Άνω Αχαρνές), οι Εθελοντές Δασοπυροπροστασίας Αττικής (ΕΔΑΣΑ) και τα σχολεία 14ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών και 8ο Γυμνάσιο Αχαρνών ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του "Let's do it! Greece" με οργανωμένες ομάδες και δράσεις.
Η Διεύθυνση Καθαριότητα και Ανακύκλωσης του Δήμου Αχαρνών, η Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πρασίνου και η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών συμμετείχαν στη δράση "Let's do it! Greece", αναλαμβάνοντας τεχνικές εργασίες, κάνοντας περισυλλογή των απορριμμάτων από τα σημεία των δράσεων, ενώ παρείχαν εξοπλισμό (γάντια και σακούλες απορριμμάτων) στους εθελοντές.
Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός το πρωί της Κυριακής επισκέφθηκε τους εθελοντές που συμμετείχαν στο φετινό "Let's do it! Greece" και με αφορμή τη πανελλήνια περιβαλλοντική δράση δήλωσε:
"Το μήνυμα της πανελλήνιας περιβαλλοντικής δράσης "Let's do it! Greece" έχει αποδέκτες τους συμπολίτες μας, φορείς και συλλόγους του Δήμου Αχαρνών και φυσικά τις υπηρεσίες του Δήμου Αχαρνών. Ο Δήμος Αχαρνών υποστηρίζει και συνδράμει σε κάθε δράση ευαισθητοποίησης που αφορά την προστασία του Περιβάλλοντος και την Καθαριότητα της πόλης".















© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός