Συνεδρίαση του Τοπικού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας

Το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αχαρνών, συνεδρίασε στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου παρουσία του Δημάρχου Αχαρνών κ. Γιάννη Κασσαβού, εκπροσώπων φορέων Πολιτικής Προστασίας και Υπηρεσιών.
Στη συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε απολογισμός της χειμερινής περιόδου 2015-2016 και σχεδιασμός των δράσεων για την αντιπυρική περίοδο 2016.

Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός καλωσόρισε τους εκπροσώπους των φορέων και τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους στη συνεδρίαση, αναφέροντας μεταξύ άλλων στην εισήγησή του:

"Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Αχαρνών είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει έκτακτες ανάγκες και περιστάσεις και συνεργάζεται αρμονικά με τις αρχές και τους φορείς που αναλαμβάνουν τον συντονισμό ή τη δράση σε τέτοιες περιπτώσεις. Οφείλουμε να εντοπίσουμε τα σημεία βελτίωσης των υπηρεσιών που παρέχουμε, ενώ είναι ιδιαίτερα σημαντικό λόγω της έλλειψης μέσων να είμαστε σε απόλυτο συντονισμό. Μπροστά μας έχουμε την αντιπυρική περίοδο του 2016 και την πρόκληση προστασίας του φυσικού πλούτου των Αχαρνών και η συνδρομή όλων των φορέων που συμμετέχουν στο Τοπικό Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας είναι καθοριστικής σημασίας".

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν:


Ο Διοικητής της 123ης Σμηναρχίας Τεχνικής Εκπαίδευσης και Στρατοπεδάρχης της Αεροπορικής Βάσης Δεκέλειας Σμήναρχος κ. Αλ. Μαρίνος (Ι), ο Διοικητής του Στρατοπέδου Καποτά κ. Γεώργιος Αγαλόπουλος, ο Ανθυπολοχαγός κ. Νικόλαος Ζάχος από το ΚΕΤΘ/1η ΕΠΧΙΑ (Σχολή Τεθωρακισμένων), ο Διοικητής του Α.Τ. Αχαρνών κ. Γιώργος Μπουτζαρέλης, ο εκπρόσωπος του 6ου Πυροσβεστικού Σταθμού Ολυμπιακού Χωριού κ. Δημήτρης Μπριόλας, ο Πύραρχος του 10ου Πυροσβεστικού Σταθμού κ. Θεόδωρος Βάγιας, ο Δασάρχης κ. Γεώργιος Ζαρείφης, ο εκπρόσωπος του ΣΥΝ.ΠΑ και Δημοτικός Σύμβουλος Αχαρνών κ. Βασίλης Λαζάρου, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του Δήμου Αχαρνών κ. Παναγιώτης Πολυμενέας, ο Δημοτικός Σύμβουλος Αχαρνών κ. Παναγιώτης Κοσμίδης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αχαρνών κ. Θανάσης Κατσιγιάννης, η πρόεδρος της Τοπικής Ενότητας Θρακ/νων κα Χρύσα Δουρίδα και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Επενδυτικής Αχαρνών κ. Χαράλαμπος Ζάχαρης. Επίσης, ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας Ανατολικής Αττικής κ. Αναστάσιος Γιώτης, ο Προϊστάμενος του Τμήματος Σχεδιασμού & Ωρίμανσης Δράσεων της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αχαρνών κ. Γεώργιος Γιώτης, ο Προϊστάμενος του Αυτοτελούς Τμήματος Συντήρησης & Διαχείρισης Στόλου & Λοιπού Εξοπλισμού του Δήμου Αχαρνών κ. Κωνσταντίνος Κασιμάτης, ο Προϊστάμενος του Αυτοτελούς Τμήματος Πολιτικής Προστασίας & Διαχείρισης Κρίσεων Δήμου Αχαρνών κ. Βασίλειος Παπαδόπουλος, ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης Περιβάλλοντος & Πρασίνου Δήμου Αχαρνών κ. Βασίλειος Βαλκάνος, ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης και Καθαριότητας Δήμου Αχαρνών κ. Νικόλαος Νίκας, η Προϊσταμένη Διεύθυνσης Δημοτικής Αστυνομίας Δήμου Αχαρνών κα Φωτεινή Δουλάμη, ο πρόεδρος του Συλλόγου Πολιτικής Προστασίας Ολυμπιακού Χωριού κ. Βασίλειος Παραδέλλης, ο πρόεδρος του Ομίλου Φίλων Δάσους κ. Δημήτρης Γιάννης και ο εκπρόσωπος του Φορέα Διαχείρισης Πάρνηθας κ. Δημόπουλος.
 
 
 
 
 
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός