Ψηφίστηκε το έργο αποχέτευσης στην Λυκότρυπα ύψους 1,825 εκ. ευρώ

Προγραμματική σύμβαση με τον Δήμο Αχαρνών, για το σημαντικό και χρονίζον έργο της αποχέτευσης ακαθάρτων στην περιοχή της Λυκότρυπας ενέκρινε το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής στην 22η συνεδρίασή του στις 23 Ιουνίου 2016, παρουσία του Δημάρχου Αχαρνών κ. Γιάννη Κασσαβού.

Το έργο αφορά την κατασκευή αγωγών αποχέτευσης ακαθάρτων στην περιοχή της Λυκότρυπας ανατολικά της οδού Φιλαδελφείας (μέχρι ρέματος Αχαρνών) συνολικού προϋπολογισμού 1,825 εκ. ευρώ. Μένει η συγκεκριμένη σύμβαση να ψηφιστεί από το Δημοτικό Συμβούλιο Αχαρνών, ακολούθως να γίνει η δημοπράτηση του έργου και η έναρξη εργασιών.

Η έγκριση της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Αχαρνών και της Περιφέρειας Αττικής για το έργο αποχέτευσης στην περιοχή της Λυκότρυπας και οι εγκρίσεις των προγραμματικών συμβάσεων που έπονται και αφορούν, την επισκευή και ενεργειακή αναβάθμιση των σχολικών κτιρίων (προϋπολογισμού 1,3 εκ ευρώ) και τη συντήρηση και κατασκευή οδών του Δήμου Αχαρνών (προϋπολογισμού 1,1 εκ. ευρώ), καταδεικνύουν το γεγονός ότι ο Δήμος Αχαρνών βρίσκεται σε "ευθεία γραμμή" γόνιμης και αποτελεσματικής συνεργασίας με την Περιφέρεια Αττικής.

Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός φανερά ικανοποιημένος από την αποτελεσματικότητα της συνεργασίας του Δήμου Αχαρνών με την Περιφέρεια Αττικής δήλωσε:
"Η αποχέτευση στη περιοχή της Λυκότρυπας αποτελεί αίτημα των κατοίκων της περιοχής από το 1979 και προεκλογική υπόσχεση πολλών ετών η οποία μέχρι σήμερα ουδέποτε υλοποιήθηκε. Η στόχευση, η εξωστρέφεια, η συνεργασία και η συναίνεση φέρνουν αποτέλεσμα. Η προγραμματική σύμβαση του Δήμου Αχαρνών με την Περιφέρεια Αττικής για την αποχέτευση στη περιοχή της Λυκότρυπας θα λύσει χρόνια και εξαιρετικά σημαντικά προβλήματα της περιοχής.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τις υπηρεσίες του Δήμου Αχαρνών και τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής που συνεργάζονται μεθοδικά και συστηματικά για το καλό και το συμφέρον των κατοίκων του Δήμου Αχαρνών. Είμαι πεπεισμένος ότι αυτή η συνεργασία θα αποδώσει σύντομα περισσότερους καρπούς
".




 
 
 


© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός