Φαρμακευτικό υλικό από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών στον Δήμο Αχαρνών

Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και του Φιλανθρωπικού οργανισμού "Αποστολή" της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, παρέδωσε φαρμακευτικό υλικό σε 24 Δήμους της Αττικής, μεταξύ των οποίων και ο Δήμος Αχαρνών.
Πολιτικοί προϊστάμενοι ή εκπρόσωποι, των Κοινωνικών υπηρεσιών των δήμων συγκεντρώθηκαν στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και παρέλαβαν το φαρμακευτικό υλικό.

Εκ μέρους της Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αχαρνών το φαρμακευτικό υλικό παρέλαβε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Ελένη Σαχσανίδη, από τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη.
Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής μετέφερε στον κ. Πατούλη τις ευχαριστίες του Δημάρχου Αχαρνών κ. Γιάννη Κασσαβού και τόνισε πως ο Δήμος Αχαρνών στηρίζεται και υπολογίζει σε δράσεις αλληλεγγύης, καθώς και ότι επιθυμεί τη διεύρυνση της συνεργασίας του Δήμου Αχαρνών με το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και του Φιλανθρωπικού οργανισμού "Αποστολή" της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός