Ημερίδα εκπαιδευτικών Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Αχαρνών

Εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς και με πρωτοβουλία των Σχολικών Συμβούλων 47ης και 48ης Περιφέρειας Δημοτικής Εκπαίδευσης Αττικής, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική ημερίδα με θέμα "Παράθυρα διαλόγου για την ετερότητα στο σχολείο. Προτάσεις και δράσεις για την ένταξη των προσφύγων και μεταναστών", στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Αχαρνών την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016.

Την ενημέρωση των εκπαιδευτικών ανέλαβαν οι Σχολικοί Σύμβουλοι,  κα Σπυριδούλα Κυριάκη και κα. Μαρία Παρδάλη.
Στην ενημερωτική ημερίδα παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός και ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αχαρνών κ. Κώστας Καρυδάκης.
Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός ευχήθηκε "Καλή Σχολική Χρονιά" και δήλωσε σχετικά:

"Ο Δήμος Αχαρνών είναι κοντά στα σχολεία, ώστε να εκπληρώσει στο ακέραιο την αποστολή του. Να υποστηρίξει τις κτιριακές υποδομές και να παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια. 
Πέρα από τις κτιριακές υποδομές οφείλουμε να είμαστε σε εγρήγορση και για τα σημαντικά κοινωνικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες.
Η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αχαρνών και το δίκτυο Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αχαρνών και των Νομικών του Προσώπων, καθώς και το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Δήμου Αχαρνών "Διέξοδος" διαθέτουν καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό, που μπορεί να παρέχει χρήσιμη πληροφόρηση και υποστήριξη σε κοινωνικά προβλήματα που εκδηλώνονται στη σχολική κοινότητα".








© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός