Εγκαίνια λειτουργίας του Παιδικού Σταθμού στην περιοχή Αγριλέζας


Με τις ευλογίες του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ιλίου Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρα και την παρουσία του Δημάρχου Αχαρνών κ. Γιάννη Κασσαβού, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια λειτουργίας του Παιδικού Σταθμού στην περιοχή Αγριλέζας.
Ο Παιδικός Σταθμός λειτούργησε φέτος για πρώτη φορά και φιλοξενεί πάνω από 40 παιδιά προσχολικής ηλικίας.
Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών (ΔΗ.Φ.Α.) κ. Γιώργος Δασκαλάκης, η μετατροπή ενός άδειου κτιρίου σε Παιδικό Σταθμό, ήταν μια δύσκολη και επίπονη διαδικασία, που απαιτούσε την προσήλωση και την αφοσίωση της Διοίκησης και του προσωπικού της ΔΗΦΑ, καθώς επίσης του Δημάρχου Αχαρνών και των Υπηρεσιών του Δήμου Αχαρνών.
Ενώ, όπως τόνισε, τα εγκαίνια λειτουργίας του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού είναι ένα γεγονός που μας γεμίζει όλους με χαρά.
Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός εξέφρασε την ικανοποίησή του που ο Δήμος Αχαρνών είναι σε θέση να προσφέρει μια σημαντική κοινωνική παροχή προς τους γονείς, και κυρίως να προσφέρει έναν ασφαλή χώρο κοινωνικοποίησης και εκπαίδευσης των παιδιών στην πιο τρυφερή τους ηλικία, δηλώνοντας χαρακτηριστικά:
"Για να φτάσουμε στο αποτέλεσμα, που όλοι σήμερα χαιρόμαστε να βλέπουμε, εργαστήκαμε μεθοδικά και με ιδιαίτερο ζήλο, έχοντας σαν προτεραιότητα την παροχή αξιόπιστων κοινωνικών παροχών και τη δημιουργία ενός ασφαλούς και λειτουργικού χώρου για τα παιδιά των συμπολιτών μας.
Η υποδομή, ο εξοπλισμός και κυρίως το προσωπικό του Παιδικού Σταθμού μας δίνουν τη δυνατότητα να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών στους δημότες μας.
Υπηρεσίες που αρμόζουν στους εργαζόμενους ανθρώπους και τους ανθρώπους του μόχθου, που ανεβαίνουν καθημερινά τον δικό τους "Γολγοθά".
Καθήκον μας είναι, να συνεχίσουμε ακούραστοι και με το ίδιο σθένος να προσφέρουμε στους συμπολίτες μας αυτά που δικαιούνται: δηλαδή, μια ανθρώπινη και σύγχρονη πόλη που έχει σαν προτεραιότητα τον άνθρωπο.
Η ευχή όλων μας είναι, ο Παιδικός Σταθμός, τη λειτουργία του οποίου εγκαινιάσαμε, να γίνει ένα πρόσφορο πεδίο καλλιέργειας και εκπαίδευσης των παιδιών των συμπολιτών μας, να χαρίσει όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές και να δημιουργήσει ωραίες αναμνήσεις στα παιδιά
"

Στην εκδήλωση εγκαινίων λειτουργίας του Παιδικού Σταθμού στην περιοχή Αγριλέζας παραβρέθηκαν οι βουλευτές της Περιφέρειας Αττικής, κ.κ. Γιάννης Δέδες, Πάνος Σκουρολιάκος και Κωνσταντίνος Κατσίκης.
Οι Αντιδήμαρχοι Αχαρνών, Διοικητικών Υπηρεσιών και Ανθρώπινου Δυναμικού κ. Γιώργος Σταύρου και Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Θοδωρής Συρανίδης.
Ο Αντιπρόεδρος της ΔΗΦΑ κ. Κώστας Σασαρίδης, η πρόεδρος της ΔΗΚΕΑ κα Μαρία Ναυροζίδου, ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κ. Κώστας Καρυδάκης και η πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κ. Γεωργία Ευθυμιάδου.
Επίσης, ο Εντεταλμένος σύμβουλος της Περιφέρειας Αττικής για θέματα Αθλητισμού κ. Σπύρος Πάντζας, o Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γιάννης Σμέρος καθώς επίσης, ο πρώην Δήμαρχος Αχαρνών κ. Σωτήρης Ντούρος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αχαρνών κ.κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος και Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος, η πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Αχαρνών κα. Γεωργία Κατή και ο Αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Θρακομακεδόνων κ. Ανδρέας Παπαματθαίου.
Στην εκδήλωση εγκαινίων λειτουργίας του Παιδικού Σταθμού στην περιοχή Αγριλέζας παραβρέθηκε, η εκπρόσωπος του Μη Κυβερνητικού Σωματείου "Δεσμός" κα Κατερίνα Ματιάτου και ο εκπρόσωπος του φιλανθρωπικού Ιδρύματος "Καπετάν Βασίλης" κ. Βασίλης Δραγάνης, σωματεία τα οποία προσέφεραν μέρος του υλικοτεχνικού εξοπλισμού του Παιδικού Σταθμού.



 
 
 
 
 


© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός