Εμβολιασμός σε ανασφάλιστα παιδιά στον Δήμο Αχαρνών

Με απόλυτη επιτυχία συνεχίζεται το Πρόγραμμα "Εμβολιάζουμε: παιδιά ανασφάλιστα όχι απροστάτευτα", το οποίο υλοποιείται από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αχαρνών (Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας) σε συνεργασία με τη Μ.Κ.Ο. "Αποστολή Άνθρωπος".
Η 9η φάση του Προγράμματος ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016 στο χώρο του 2ου ΚΑΠΗ του Δήμου Αχαρνών, όπου εμβολιάστηκαν 20 ανασφάλιστοι μαθητές, Νηπιαγωγείων, Δημοτικών και Γυμνασίων του Δήμου Αχαρνών, με 28 πολυδύναμα εμβόλια τα οποία προστατεύουν τα παιδιά από 58 ασθένειες.
Σύμφωνα με την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής κα. Ελένη Σαχσανίδου, το πρόγραμμα εμβολιασμών ανασφάλιστων παιδιών σημειώνει όλο και μεγαλύτερη απήχηση, εξυπηρετώντας ανάγκες πρόληψης πολλών συμπολιτών μας που στερούνται ασφαλιστικών δικαιωμάτων.
Η επόμενη φάση των εμβολιασμών, έχει οριστεί για τον Ιανουάριο του 2017 και οι γονείς, οι οποίοι δεν είναι ασφαλισμένοι σε κανένα ασφαλιστικό φορέα, μπορούν να ενημερώνονται για τη συμμετοχή των παιδιών τους στο πρόγραμμα εμβολιασμών στα τηλέφωνα:

213 2123 106 κα Μερόπη Σαράντου και 213 2123 130 κα Φανή Κουμπούρη.

© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός