Συνάντηση του Δημάρχου Αχαρνών με την πρωταθλήτρια Τζούντο Ελισάβετ Τελτσίδου


Με την πρωταθλήτρια Τζούντο Ελισάβετ Τελτσίδου συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός στο Δημαρχείο Αχαρνών.
Η τζουντόκα Ελισάβετ Τελτσίδου είναι αθλήτρια του ΕΟΣ Αχαρνών, μέλος της Εθνικής Ομάδας Τζούντο από το 2008, ενώ έχει κατακτήσει, Πανελλήνια Πρωταθλήματα στην κατηγορία της, καθώς και χρυσά, αργυρά και χάλκινα μετάλλια σε Παγκόσμια, Πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα και διεθνή τουρνουά.
Στη συνάντησή της με τον Δήμαρχο Αχαρνών κ. Γιάννη Κασσαβό, η Ελισάβετ Τελτσίδου, συνοδευόταν από τον προπονητή της κύριο Ντούρου Γκόγκουα και τον πρόεδρο του ΕΟΣ Αχαρνών κ. Βασίλη Νίκα.
Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός επαίνεσε την Ελληνίδα τζουντόκα και δήλωσε σχετικά:
"Οι διακρίσεις της Ελισάβετ Τελτσίδου έχουν αντίκτυπο σε όλη την Ελλάδα και ιδιαίτερα στον Δήμο Αχαρνών, αφού είναι μια αθλήτρια που προέρχεται από έναν καταξιωμένο σύλλογο της πόλης μας, τον ΕΟΣ Αχαρνών. Τα επιτεύγματά της είναι αποτέλεσμα, του πηγαίου ταλέντου της στο άθλημα του Τζούντο αλλά και της μακράς και επίπονης προσπάθειας που καταβάλει η ίδια και ο προπονητής της, με τη υποστήριξη του ΕΟΣ Αχαρνών και της οικογένειας της. Είναι σαφές ότι το Ελληνικό Τζούντο και γενικά ο Ελληνικός Αθλητισμός εναποθέτουν υψηλές προσδοκίες στο πρόσωπο της Ελισάβετ.
Προσωπικά, της εύχομαι πρώτα απ' όλα υγεία, ώστε να μπορέσει να ανταπεξέλθει στο βαρύ πρόγραμμα και τις απαιτήσεις του επιπέδου αγώνων που έχει να αντιμετωπίσει. Καθώς επίσης και να έχει την πορεία που θα της επιτρέψει να συμμετάσχει και να διακριθεί και σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Η πρωταθλήτριά μας, η Ελισάβετ Τελτσίδου, εκτός από υπερηφάνεια που μας γεμίζει, μας υπενθυμίζει και την υποχρέωση μας να στηρίζουμε τον Αθλητισμό και να καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια που θα διευκολύνει τη λαμπρή πορεία των αθλητών
".

Η Ελισάβετ Τελτσίδου είναι γεννημένη το 1995. Ξεκίνησε το Τζούντο σε ηλικία 12 ετών το 2017 και ένα χρόνο αργότερα έγινε μέλος της Εθνικής Ομάδας.
Έχει κατακτήσει:
Πρώτη θέση στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα 2008-2009 (Κορασίδων), 2010 (Νεανίδων), 2012-2013 (Νέων Γυναικών) και 2012, 2014 και 2015 (Γυναικών).

Δεύτερη θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U21 το 2105 στην Αυστρία

Τρίτη θέση στα Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, U21 το 2014 στη Ρουμανία, U23 το 2014 στην Πολωνία και U23 το 2016 στο Ισραήλ.

Πέμπτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, U21 το 2013 στη Σλοβενία και U21 το 2015 στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Ενώ έχει κατακτήσει πρώτες και δεύτερες θέσεις σε Βαλκανικά Πρωταθλήματα, Διεθνή και Πανευρωπαϊκά Τουρνουά.


© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός