Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά της Κοινωνική Πολιτικής του Δήμου Αχαρνών


Στιγμές χαράς και ξενοιασιάς έζησαν τα παιδιά των εξυπηρετούμενων της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αχαρνών στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργανώθηκε την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Αχαρνών.
Η γιορτή για τα παιδιά των εξυπηρετούμενων της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αχαρνών ξεκίνησε με τη χορωδία του 8ου Γυμνασίου Αχαρνών που τραγούδησε Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και Κάλαντα από διάφορα μέρη της Ελλάδος και συνεχίστηκε με την θεατρική παράσταση "Ο ευτυχισμένος Πρίγκιπας" από τον θίασο του Χρήστου Τριπόδη σε σκηνοθεσία Τζόης Ευείδη.
Μετά την θεατρική παράσταση τα παιδιά έλαβαν δώρα από τον Αη Βασίλη, ενώ ακολούθησε ένα κέρασμα με γλυκά και φαγητά σε ένα εορταστικό Χριστουγεννιάτικο τραπέζι που στήθηκε στον προθάλαμο της αίθουσας εκδηλώσεων.
Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός παραβρέθηκε στη γιορτή για τα παιδιά των εξυπηρετούμενων της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αχαρνών συγχαίροντας την Αντιδήμαρχο κα Ελένη Σαχσανίδου, τους εργαζόμενους και τους εθελοντές της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής για την άψογη διοργάνωση της γιορτής αλλά και για όλες τις δράσεις αλληλεγγύης και συμπαράστασης για τους οικονομικά ασθενέστερους του Δήμου Αχαρνών και ευχήθηκε στα παιδιά και τους γονείς τους δηλώνοντας: "Τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά είναι γιορτές αφιερωμένες στην οικογένεια και τα παιδιά. Το χαμόγελο, η λαχτάρα του δώρου, και η ελπίδα δεν πρέπει να λείπουν από κανένα παιδί και από κανένα σπιτικό. Παρά την κρίση, και τις καθημερινές δυσκολίες, όλοι έχουν δικαίωμα στο χαμόγελο και τη χαρά. Αυτός είναι άλλωστε και ο σκοπός της Χριστουγεννιάτικης γιορτής για τα παιδιά των εξυπηρετούμενων της Κοινωνικής Πολιτικής. Να προσφέρουμε χαρά και στιγμές ξεγνοιασιάς στα παιδιά και εμείς οι μεγαλύτεροι να πάρουμε δύναμη από το χαμόγελό τους και να συνεχίσουμε την προσπάθεια να τους χαρίσουμε ένα καλύτερο μέλλον".

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κα Ελένη Σαχσανίδου ευχαρίστησε τους υπαλλήλους και τους εθελοντές της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής, καθώς και τους χορηγούς της εκδήλωσης που προσέφεραν αφειδώς, υπηρεσίες και προϊόντα για τη πραγματοποίηση της γιορτής.  
 
 
 
 






© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός