''Λαμπερά Χριστούγεννα'' στον Δήμο Αχαρνών


Το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων "Λαμπερά Χριστούγεννα" ανακοίνωσε ο Δήμος Αχαρνών. 
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες και δρώμενα, που ξεκινούν στις 13 Δεκεμβρίου 2016 με τη Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου του Δήμου Αχαρνών και ολοκληρώνονται την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, την Παρασκευή στις 30 Δεκεμβρίου 2016.
Το πρόγραμμα έχει επιμεληθεί η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αχαρνών (ΔΗ.Κ.Ε.Α.) και οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στην κεντρική πλατεία Αχαρνών και την αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Αχαρνών.
Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός: "οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Αχαρνών για τις ημέρες των Χριστουγέννων, προσφέρουν στα παιδιά στιγμές, χαράς, διασκέδασης και δημιουργικής απασχόλησης.
Το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων "Λαμπερά Χριστούγεννα" έχει σαν σκοπό να "φωτίσει" τις ψυχές μικρών και μεγάλων και να φέρει τη μαγεία των Χριστουγέννων στους δρόμους και τις πλατείες του Δήμου Αχαρνών".
Αναλυτικά το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Αχαρνών "Λαμπερά Χριστούγεννα":

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου
18:00 Παρέλαση με τα αγγελάκια από Δημαρχείο Αχαρνών
18:30 Χριστουγεννιάτικες Δράσεις στην Κεντρική Πλατεία
20:00 Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου Δέντρου
20:15 Συναυλία με τους “KINGS”

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου
18:30 Εγκαίνια Έκθεσης
19:00 Θεατρική Παράσταση από το Εργαστήρι της ΔΗ.Κ.Ε.Α με την παράσταση "ΜΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ" σε σκηνοθεσία Χαράς Τσιγιάννη και Μουσική Διδασκαλία Αικατερίνη Σκρέκη.
(Αίθουσα Εκδηλώσεων Δημαρχείου Αχαρνών – ελεύθερη είσοδος)

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου
18:15 Θεατρική Παράσταση από την Ομάδα ΤΟΠΙ, "Παίζοντας με τους Μύθους".
Βραβευμένη Παιδική Παράσταση, που φέρνει τα παιδιά σε επαφή με την μυθολογία.
(Αίθουσα Εκδηλώσεων Δημαρχείου Αχαρνών –Ελεύθερη είσοδος)

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου
11:00 Πεζοδρομούμε το Εμπορικό Κέντρο και το παραδίδουμε στα παιδιά!
Υπαίθρια παιχνίδια, Φουσκωτά, Face Painting, Ξυλοπόδαροι, Μάγοι και συναυλία με τον Ρήγα!

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου
19:00 Ετήσια Εορταστική Συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Αχαρνών με κλασσικά και παραδοσιακά τραγούδια. Συμμετέχει η Σχολή Μπαλέτου ΔΗ.Κ.Ε.Α.
(Αίθουσα Εκδηλώσεων Δημαρχείου Αχαρνών – ελεύθερη είσοδος)

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου
11:00 Στην Κεντρική Πλατεία τους μικρούς μας φίλους περιμένουν Face Paintig, Ξυλοπόδαροι, ο Αη Βασίλης και ξωτικά στα εργαστήρια κατασκευής στολιδιών και καρτών! Μαζί θα φτιάξουνε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο από μπαλόνια!

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου
17:00 Θεατρική Παράσταση “Ο τρομερός εχθρός και ο αλυσοδεμένος ελέφαντας” του Χορχέ Μπουκάι σε διασκευή – σκηνοθεσία Δημήτρη Πλειώνη.
(Αίθουσα Εκδηλώσεων Δημαρχείου Αχαρνών –ελεύθερη είσοδος)

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου
11:00 Στην Κεντρική Πλατεία τους μικρούς μας φίλους περιμένουν Face Painting, Ξυλοπόδαροι, ο Αη Βασίλης και ξωτικά στα εργαστήρια κατασκευής στολιδιών και καρτών!
Μαζί θα φτιάξουνε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο από μπαλόνια!© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός