Με τον πρόεδρο της ΕΕΤΑΑ συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αχαρνών

Συνάντηση με θέμα τα προγράμματα και έργα που προκηρύσσονται από την ΕΕΤΑΑ και υλοποιούνται από φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης,  είχε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός, με τον πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρίας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης  (ΕΕΤΑΑ) κ. Δημήτρη Καλογερόπουλο.
Η Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης  (ΕΕΤΑΑ) παρέχει σημαντική επιστημονική και τεχνική υποστήριξη στους ΟΤΑ για την υλοποίηση προγραμμάτων που αφορούν, τους Παιδικούς Σταθμούς, το πρόγραμμα "Βοήθεια στο Σπίτι", καθώς και άλλες δομές κοινωνικής αλληλεγγύης και τοπικής ανάπτυξης.
Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός εξέφρασε την ικανοποίηση του για την συνεργασία του Δήμου Αχαρνών και των Νομικών του προσώπων με την Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης και εξήρε στο πρόσωπο του προέδρου τη σημαντική βοήθεια της ΕΕΤΑΑ στους φορείς Τοπικής Αυτοδιοίκησης αναφέροντας χαρακτηριστικά:
"Η Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης για πάνω από 30 χρόνια που λειτουργεί, προσφέρει διαχρονικά χρήσιμες και αξιόπιστες υπηρεσίες προς τους ΟΤΑ. Ο πρόεδρος της κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος έχοντας μακρά και επιτυχημένη πορεία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση εστιάζει από τη θέση που κατέχει αυτή τη στιγμή στις πραγματικές ανάγκες των ΟΤΑ και στη διασφάλιση του κοινωνικού και αναπτυξιακού χαρακτήρα του φορέα. Η συνεργασία μας με την ΕΕΤΑΑ στηρίζεται σε κοινούς μας στόχους, που αφορούν την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στους πολίτες και στην υποστήριξη των ευπαθών ομάδων πληθυσμού"





© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός