Νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αχαρνών ο κ. Κωνσταντίνος Ρούσσας

Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κωνσταντίνος Ρούσσας εκλέχθηκε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αχαρνών στην ειδική συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017 το απόγευμα στο Δημαρχείο Αχαρνών.
Στη διαδικασία εκλογής προέδρου κατά την ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αχαρνών ο κ. Ρούσσας έλαβε 28 ψήφους υπέρ της εκλογής του ενώ 6 δημοτικοί σύμβουλοι ψήφισαν λευκό.
Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός συνεχάρη τον νέο Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αχαρνών και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο σημαντικό έργο που αναλαμβάνει δηλώνοντας τα εξής: "Ο Κωνσταντίνος Ρούσσας διαθέτει μακρά εμπειρία σε θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης καθώς έχει διατελέσει αρκετές τετραετίες δημοτικός σύμβουλος Αχαρνών. Έχει μια σημαντική πορεία στα αυτοδιοικητικά πράγματα του Δήμου Αχαρνών και τον χαρακτηρίζει η ευγένεια, η αμεροληψία και η ευθύτητα του χαρακτήρα του, καθώς και ο αμέριστος σεβασμός του στους δημοκρατικούς θεσμούς και διαδικασίες. Είμαι βέβαιος ότι με αυτά τα χαρακτηριστικά και τη συμβολή όλων των δημοτικών συμβούλων θα μπορέσει να υπηρετήσει άξια τη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αχαρνών".
Ο νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αχαρνών κ. Κωνσταντίνος Ρούσσας φανερά συγκινημένος για την εκλογή του, ευχαρίστησε το σώμα και δήλωσε ότι η εκλογή του θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου είναι εξαιρετικά μεγάλη τιμή για τον ίδιο.
Δήλωσε επίσης ότι νιώθει ιδιαίτερη χαρά αλλά και μεγάλη ευθύνη, καθώς η θέση του Προέδρου αποτελεί το βαρόμετρο στη λειτουργία του κορυφαίου δημοκρατικού συλλογικού οργάνου ενός δήμου, του Δημοτικού Συμβουλίου. Και πως πρόθεση του είναι να προασπίσει κάθε δημοκρατική διαδικασία που εξελίσσεται στο Δημοτικό Συμβούλιο Αχαρνών και να βοηθήσει να ληφθούν οι καλύτερες δυνατές αποφάσεις για το συμφέρον των πολιτών.


© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός