Την πίτα τους έκοψαν οι Σχολικές Επιτροπές του Δήμου Αχαρνών

Στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αχαρνών πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της πίτας της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, παρουσία του Δημάρχου Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβού, Αντιδημάρχων του Δήμου Αχαρνών, των προέδρων των Σχολικών Επιτροπών και εκπροσώπων της σχολικής κοινότητας.
Ο Δήμαρχος Αχαρνών στο σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των σχολείων αλλά και των σχολικών φορέων για τη συνεργασία τους και τις προσπάθειες τους, προκειμένου τα σχολεία του Δήμου Αχαρνών να λειτουργούν απρόσκοπτα και χωρίς σημαντικά προβλήματα στις υποδομές τους δηλώνοντας χαρακτηριστικά: "Οι προσπάθειες μας για την ομαλή λειτουργία των σχολικών μονάδων του Δήμου Αχαρνών είναι σημαντικές και αναγνωρίζονται από την σχολική κοινότητα. Η δεινή οικονομική κατάσταση του Δήμου Αχαρνών δεν αποτελεί για εμάς άλλοθι, αλλά ούτε και ανασταλτικός παράγοντας για να αναζητήσουμε λύσεις για να λειτουργούν τα σχολεία μας χωρίς προβλήματα.
Μέσα από το πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα, μέσα από την προγραμματική σύμβαση με την Περιφέρεια Αττικής για την "Επισκευή και ενεργειακή αναβάθμιση σχολικών κτιρίων και προαυλίων χώρων του Δήμου Αχαρνών" προϋπολογισμού 1.300.000 ευρώ, αλλά και μέσα από τις τιτάνιες προσπάθειες των Υπηρεσιών του Δήμου Αχαρνών και των Σχολικών Επιτροπών, έχουμε ανταποκριθεί στις ανάγκες και απαιτήσεις των σχολικών μας κτιρίων.
Η αναγνώριση αυτής της προσπάθειας, μας δίνει τη δύναμη να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο, αλλά και να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί, προς όφελος της πολυάριθμης σχολικής κοινότητας του Δήμου Αχαρνών
".
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και απεύθυναν χαιρετισμό: ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς κ. Στάθης Τοπαλίδης, ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών και Ανθρώπινου Δυναμικού κ. Γιώργος Σταύρου, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Θεόδωρος Συρινίδης, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Πολεοδομίας κ. Στέργιος Πεδιαδίτης, καθώς και οι "οικοδεσπότες" της εκδήλωσης και πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Αχαρνών κ.κ. Κώστας Καρυδάκης για την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και Γεωργία Ευθυμιάδου για τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.
Επίσης η πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων και Κηδεμόνων του Δήμου Αχαρνών κα Γιώτα Γιαννάκου, ο πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών "ο Σωκράτης" κ. Αποστόλης Παπαγιαννόπουλος και οι εκπρόσωποι των Διευθυντών των Σχολικών Μονάδων στις Σχολικές Επιτροπές κ.κ. Βασιλική Μαλιάτση και Παναγιώτης Καψής.
Μετά το πέρας της εκδήλωσης ακολούθησε συζήτηση σχετικά με θέμα τη λειτουργία των σχολικών μονάδων και των συντηρήσεων των σχολικών κτιρίων του Δήμου Αχαρνών.







 
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός