Τουρνουά ''3on3 streetball'' με διεθνείς μπασκετμπολίστες στον Δήμο Αχαρνών

Ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός θα συνδιοργανώσει ο Δήμος Αχαρνών, με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών (ΠΣΑΚ) και την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ), υπό την Αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, στο πλαίσιο ανάπτυξης και διάδοσης της καλαθοσφαίρισης (μπάσκετ) στη χώρα μας.
Στις 10 και 11 Ιουνίου 2017 από το πρωί μέχρι το βράδυ η οδός Μπόσδα, μπροστά από το Δημαρχιακό Μέγαρο Αχαρνών, θα κλείσει και στην θέση των αυτοκινήτων θα στηθούν γήπεδα μπάσκετ, όπου μικροί και μεγάλοι θα έχουν την δυνατότητα να παίξουν μαζί με μεγάλα αστέρια του Ελληνικού Μπάσκετ!
Το τουρνουά "3 on 3 streetball" με κεντρικό σύνθημα "Τάπα στη Βία και στον Ρατσισμό" συγκεντρώνει κάθε χρόνο εκατοντάδες αθλητές σε όποια πόλη της Ελλάδος διοργανώνεται.
Με αφορμή τον ορισμό ημερομηνιών για το τουρνουά "3on3 streetball" στον Δήμο Αχαρνών ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός δήλωσε:
"Ο κοινός στόχος της συνεργασίας μας με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών και την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, είναι να προάγουμε τις αξίες και τα οφέλη του Αθλητισμού στην τοπική μας κοινωνίας, αλλά και να δώσουμε ένα σαφές μήνυμα κατά της βίας και του ρατσισμού.
Οι διεθνείς μπασκετμπολίστες δείχνουν διαχρονικά τα διαπιστευτήρια της αγάπης τους για τη χώρα μας εντός και εκτός των αγωνιστικών χώρων και σε μια τέτοια προσπάθεια δεν μπορούμε παρά να είμαστε ένθερμοι υποστηριχτές και αλληλέγγυοι. Η μεγάλη ανταπόκριση του δοκιμαστικού "3on3" που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των εκδηλώσεων στην Ανθοκομική Έκθεση Αχαρνών το 2016, εγγυάται ότι το τουρνουά θα γίνει ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα στον Δήμο Αχαρνών
"

Οι λεπτομέρειες της συμμετοχής του Δήμου Αχαρνών στο πανελλήνιο τουρνουά "3on3" συζητήθηκαν στη συνάντηση του Δημάρχου Αχαρνών κ. Γιάννη Κασσαβού με τον Πρόεδρο του ΠΣΑΚ και Διεθνή Καλαθοσφαιριστή κ. Γιάννη Καλαμπόκη, τον Γενικό Διευθυντή του ΠΣΑΚ κ. Κώστα Αλεξανδρίδη, το Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών κ. Γιώργο Δασκαλάκη και κ. Κώστα Σασαρίδη αντίστοιχα και την υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου του Δήμου Αχαρνών κ. Κατερίνα Παπασταματίου.


Ακολούθησε αυτοψία στην οδό Μπόσδα, όπου θα διεξαχθεί το τουρνουά, ενώ οι σχετικές πληροφορίες για τις εγγραφές, όσων επιθυμούν να συμμετάσχουν, θα δημοσιοποιηθούν με νεότερη ανακοίνωση του Δήμου Αχαρνών και του ΠΣΑΚ.



© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός