Την αξιοποίηση του κτιρίου επί της οδού Θεοφράστου (Βουτυράδικο) εξετάζει ο Δήμαρχος Αχαρνών

Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέας του Δήμου Αχαρνών κ. Θανάση Κατσιγιάννη και από κλιμάκιο της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αχαρνών, πραγματοποίησε αυτοψία στο δημοτικό κτίριο επί της οδού Θεοφράστου (Βουτυράδικο) με σκοπό την αξιοποίηση του χώρου και την μετατροπή του σε έναν χώρο που θα φιλοξενήσει πολιτιστικές δράσεις του Δήμου Αχαρνών.
 Κατά την επίσκεψη του  στο δημοτικό κτίριο επί της οδού Θεοφράστου (Βουτυράδικο) ο Δήμαρχος Αχαρνών τόνισε την ανάγκη ο συγκεκριμένος χώρος να αλλάξει όψη και χρήση δηλώνοντας χαρακτηριστικά:
 "Το κτίριο επί της οδού Θεοφράστου (Βουτυράδικο) είναι ένα κτίριο ιδιοκτησίας του Δήμου Αχαρνών, που λόγω της εγγύτητας του στην κεντρική πλατεία Αχαρνών μπορεί να αναβαθμιστεί και να αξιοποιηθεί με σκοπό να φιλοξενήσει δραστηριότητες Πολιτισμού του Δήμου Αχαρνών. Το συγκεκριμένο κτίριο παραμένει για χρόνια παραμελημένο χωρίς να αξιοποιείται τόσο η θέση του όσο και ο χώρος του. Βούληση μας είναι αυτή η κατάσταση να λάβει ένα οριστικό τέλος και το κτίριο της οδού Θεοφράστου να λάβει έναν χαρακτήρα που θα εξυπηρετεί τις Πολιτιστικές δραστηριότητες του Δήμου Αχαρνών. Να μετατραπεί δηλαδή σε έναν φιλόξενο χώρο Πολιτισμού προς όφελος των συμπολιτών μας και αντάξιο της ιστορίας του Δήμου Αχαρνών


 
 
 
 
 

© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός