Δράση καθαρισμού και δενδροφύτευσης του Δήμου Αχαρνών στην περιοχή της Λαθέας

Το πρωί της Κυριακής 12 Μαρτίου 2017 εργαζόμενοι της Διεύθυνσης Καθαριότητας και της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος του Δήμου Αχαρνών σε συνεργασία με το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Αχαρνών πραγματοποίησαν δράση καθαρισμού και δενδροφύτευσης στην περιοχή της Λαθέας, με την ενεργό συμμετοχή κατοίκων της περιοχής.
Στην δράση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Αχαρνών κ. Θοδωρής Συρινίδης, οι οποίοι ανέλαβαν τον συντονισμό της δράσης.
Ιδιαίτερα σημαντική αλλά και συγκινητική ήταν η συνεισφορά του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Αχαρνών και των κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι εκτός από τη συμμετοχή τους στη δράση, "υποδέχθηκαν" με κεράσματα τους εργαζομένους του Δήμου Αχαρνών, μετατρέποντας την δράση σε μια γιορτή ενεργούς συμμετοχής και εθελοντισμού.
Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός φανερά ικανοποιημένος από τη συμμετοχή των κατοίκων της περιοχής φύτεψε συμβολικά δεντρύλλια με τη βοήθεια των μικρών παιδιών που συμμετείχαν στη δράση και δήλωσε τα εξής:
"Η επιτυχία της δράσης καθαρισμού και δενδροφύτευσης στην περιοχή της Λαθέας οφείλεται κατά μεγάλο βαθμό στη συμμετοχή των κατοίκων της περιοχής αλλά και στις προσπάθειες του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Αχαρνών, το οποίο το 2017 συμπληρώνει 60 χρόνια παρουσίας και εθελοντισμού στον Δήμο Αχαρνών. Με αυτά τα χαρακτηριστικά, η συγκεκριμένη δράση, πέρα από χρήσιμη για την περιοχή, αποκτά και έναν ιδιαίτερο συμβολισμό για τον Δήμο Αχαρνών".






© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός