Με ιδιαίτερη χαρά παρέλαβε τη βιογραφία του Μιχάλη Μενιδιάτη ο Δήμαρχος Αχαρνών από τον γιό του Χρήστο

Με ιδιαίτερη χαρά παρέλαβε τη βιογραφία του Μιχάλη Μενιδιάτη ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός από τον γιό του μεγάλου καλλιτέχνη και επίσης καταξιωμένο Χρήστο Μενιδιάτη.
Ο Χρήστος Μενιδιάτης παρέδωσε στον Δήμαρχο Αχαρνών τη βιογραφία του πατέρα του, την οποίαν έχει γράψει ο διακεκριμένος ερευνητής του ελληνικού τραγουδιού, συγγραφέας και στιχουργός Κώστας Μπαλαχούτης, με ιδιόχειρη αφιέρωση από την οικογένεια Μενιδιάτη.
Παράλληλα ο Χρήστος Μενιδιάτης προσκάλεσε το Δήμαρχο Αχαρνών την Τρίτη 4 Απριλίου στις 19:00 στην Παλαιά Βουλή, στην επίσημη παρουσίαση του βιβλίου της βιογραφίας του Μιχάλη Μενιδιάτη με τίτλο "Πετραδάκι Πετραδάκι έως την κορυφή", που έχει εκδοθεί από τις εκδόσεις Μένανδρος.
Όπως αναφέρει, προλογίζοντας το βιβλίο της βιογραφίας του Μιχάλη Μενιδιάτη, ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός:
"Αναμφίβολα, ο Μιχάλης Μενιδιάτης είναι ο πλέον εμβληματικός καλλιτέχνης στο Μενίδι. Μια δυναμική προσωπικότητα που καθιερώθηκε ως ένας από τους σημαντικότερους λαϊκούς ερμηνευτές τη δεκαετία του 1960 και 1970 - σε μια εποχή ορόσημο για το Λαϊκό τραγούδι.
Τα τραγούδια του Μιχάλη Μενιδιάτη, θα είναι για πάντα στις καρδιές των Μενιδιατών και θα αντηχούν για πάντα σε όλες τις γειτονιές, τους δρόμους και τις πλατείες στο Μενίδι.
Την πόλη που ο Μιχάλης Μενιδιάτης έδωσε και πήρε απεριόριστη αγάπη
".


© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός