Στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας της Stoiximan.gr η ΑΡΩΓΗ του Δήμου Αχαρνών

Τα παιδιά του Κέντρου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες του Δήμου Αχαρνών ΑΡΩΓΗ, υποδέχθηκαν με έκδηλη χαρά τους ποδοσφαιριστές του Αχαρναϊκού, εκπροσώπους της Football League, της εταιρείας Stoiximan.gr και παρουσία του Δημάρχου Αχαρνών κ. Γιάννη Κασσαβού και των μελών του Δ.Σ. της ΑΡΩΓΗΣ, "επισφραγίστηκε" η ένταξη της ΑΡΩΓΗΣ στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας της Stoiximan.gr.
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων που απορρέουν από τη χορηγία της Stoiximan.gr με την Football League και ύστερα από υπόδειξη της ΠΑΕ Αχαρναϊκός, ώστε οι κοινωνικές δράσεις Football League και Stoiximan.gr που αφορούν τον Δήμο Αχαρνών να υλοποιηθούν στο Κέντρο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες του Δήμου Αχαρνών ΑΡΩΓΗ.
Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός ευχαρίστησε τους εκπρόσωπους της Stoiximan.gr, της Football League και της ΠΑΕ Αχαρναϊκός για την ευαισθησία που επιδεικνύουν απέναντι στην ΑΡΩΓΗ. Όπως τόνισε:
"Η ΑΡΩΓΗ είναι πραγματικά μια ιδιαίτερη περίπτωση. Είναι μια εξαιρετικά κρίσιμη και χρήσιμη κοινωνική δομή του Δήμου Αχαρνών και ο εύρυθμος τρόπος λειτουργίας της αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία αν σκεφτεί κανείς ότι δυστυχώς αντίστοιχα ιδρύματα κλείνουν ή υπολειτουργούν στις μέρες μας.
Μέσα στη δυσκολότερη στιγμή που διανύει η χώρα μας, εμείς στον Δήμο Αχαρνών, παρόλο τα μεγάλα προβλήματα, δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό.
Η κοινωνική ευαισθησία της Stoiximan.gr και της Football League έρχεται να αποδείξει ότι όλοι μαζί μπορούμε να προσφέρουμε στα παιδιά αυτά όσα δικαιούνται. Ο Δήμος Αχαρνών δεν μπορεί παρά να είναι αλληλέγγυος και κοινωνικός σύμμαχος στη συγκεκριμένη δράση"




Ο διευθυντής Marketing και επικοινωνίας της Stoiximan.gr κ. Πάνος Κωνσταντόπουλος, συνεχάρη τον Δήμαρχο Αχαρνών για το πολύτιμο έργο της ΑΡΩΓΗΣ και ανέφερε: "Είναι σπάνιο να υπάρχει τέτοια συνεργασία ανάμεσα σε τοπική αυτοδιοίκηση και ιδρύματα. Η εταιρεία Stoiximan.gr, κάνει αρκετές δράσεις, είτε με τους αθλητές είτε με τις ομάδες που χορηγεί. Αυτή η εικόνα είναι ξεχωριστή. Αυτό που είπαμε κατά τη σύναψη συνεργασίας με τη Football League, είναι ότι ξεκινάμε από το κοινωνικό σκέλος και η πρώτη μας ενέργεια είναι η στήριξη της ΑΡΩΓΗΣ και του πολύτιμου έργου της. Ως Stoiximan.gr είναι μεγάλη μας χαρά να δώσουμε χαρά σε αυτά τα παιδιά, να τα βοηθήσουμε με μια μικρή δωρεά τεχνολογικής φύσεως που θα τα βοηθήσει και στο τεχνολογικό τους κομμάτι και στη βελτίωση των ατομικών τους δεξιοτήτων".

Από την πλευρά της Football League, ο πρόεδρος κ. Λεωνίδας Λεουτσάκος, δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την κοινωνική δράση και δήλωσε: "Είμαι πρώτα Αχαρναϊκός και μετά Football League. Διαλέξαμε με τον Διευθυντή Marketing και επικοινωνίας της Stoiximan.gr κ. Κωνσταντόπουλο να ξεκινήσουμε από την ΑΡΩΓΗ. Όπου μπορούμε να βοηθήσουμε, θα είμαστε δίπλα τους. Είναι υποχρέωσή μας να βοηθήσουμε".

Εκπροσωπώντας το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΡΩΓΗΣ ο πρόεδρος κ. Νίκος Γκασούκας, ευχαρίστησε την Stoiximan.gr, την Football League και την ΠΑΕ Αχαρναϊκός και όπως ανάφερε: "Η συνεργασία με τον Δήμο και την ΠΑΕ Αχαρναϊκός είναι άψογη. Ο Αχαρναϊκός είναι το καμάρι της πόλης στον Αθλητισμό και η ΑΡΩΓΗ είναι το καμάρι της πόλης, στον κοινωνικό τομέα".

Οι ποδοσφαιριστές του Αχαρναϊκού, Θανάσης Παπατόλιος, Λάμπρος Ζαχαρός και Άγγελος Καραντασιάδης μοίρασαν δώρα και χαμόγελα στα παιδιά της ΑΡΩΓΗΣ, ενώ την ξενάγηση στις εγκαταστάσεις της ΑΡΩΓΗΣ και την ενημέρωση για τις δράσεις και τα εκπαιδευτικά προγράμματα της ΑΡΩΓΗΣ ανέλαβε η Κοινωνική Λειτουργός κα. Δημογιάννη, καθώς και η πρόεδρος του Σωματείου Κοινωνικής Μέριμνας ΑΡΩΓΗ, κα Έλλιοττ Βίκυ



O πρόεδρος της Football League, κ. Λεωνίδας Λεουτσάκος (αριστερά),
ο διευθυντής Marketing και επικοινωνίας της Stoiximan.gr κ. Πάνος
Κωνσταντόπουλος και ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός (δεξιά).







© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός