Συνάντηση μελών του ΔΣ του Λυκείου Ελληνίδων Αχαρνών με τον Δήμαρχο Αχαρνών

Με την Πρόεδρο κα Νίτσα Βαρελά και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Λυκείου Ελληνίδων Αχαρνών συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός.
Η συμμετοχή του Λυκείου Ελληνίδων Αχαρνών στις προγραμματισμένες Πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Αχαρνών, όπως το Παραδοσιακό Πανηγύρι Αγίας Τριάδας στην Πάρνηθα, αλλά και το 23 Παιδικό Φεστιβάλ ήταν ένα από τα αντικείμενα συζήτησης του Δημάρχου με την Πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ του Λυκείου Ελληνίδων Αχαρνών.
Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός μετά το πέρας της συνάντησης: "Το Λύκειο Ελληνίδων Αχαρνών λαμπρύνει με την άρτια παρουσία του πολλές από τις δράσεις και εκδηλώσεις του Δήμου Αχαρνών. Είναι υποχρέωση μας να στηρίξουμε και να ενισχύσουμε τη λειτουργία του Λυκείου Ελληνίδων Αχαρνών με κάθε πρόσφορο μέσο. Η μακρόχρονη συνεισφορά του Λυκείου Ελληνίδων Αχαρνών στην Πολιτιστική εξέλιξη του Δήμου Αχαρνών, είναι ένα κεκτημένο του συλλόγου που έχει προκύψει μέσα από συστηματική εργασία και διαχρονική διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς στην πόλη"



© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός