Μια ακόμη δημιουργική χρονιά ξεκίνησε στην ΑΡΩΓΗ

Με τον καθιερωμένο Αγιασμό ξεκίνησε και τυπικά μια ακόμη δημιουργική χρονιά για το Κέντρο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Δήμου Αχαρνών ΑΡΩΓΗ.
Στον Αγιασμό της ΑΡΩΓΗΣ παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός, ο οποίος ευχήθηκε καλή χρονιά στα παιδιά, τους γονείς και το προσωπικό της ΑΡΩΓΗΣ και τόνισε ότι η ΑΡΩΓΗ, μια κοινωνική δομή πρότυπο, συγκεντρώνει τις προσπάθειες όλων των στελεχών της δημοτικής αρχής και των Υπηρεσιών του Δήμου Αχαρνών, ώστε να εξασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργίας της και να διευκολυνθεί η εκπαιδευτική διαδικασία στο κέντρο.
Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΡΩΓΗΣ κ. Νίκος Γκασούκας ευχαρίστησε την πρόεδρο του φιλανθρωπικού σωματείου "Αρωγή" κα Βίκυ Έλλιοττ για την άψογη συνεργασία, τον σύλλογο γονέων των παιδιών της ΑΡΩΓΗΣ για την βοήθεια που προσφέρει και το προσωπικό που εργάζεται ευσυνείδητα προσφέροντας, υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών στα παιδιά.
Δεν παρέλειψε επίσης να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο Αχαρνών, τους Αντιδημάρχους και τους προέδρους των Νομικών Προσώπων του Δήμου Αχαρνών, που ανταποκρίνονται άμεσα σε κάθε αίτημα της ΑΡΩΓΗΣ που σχετίζεται με τις υποδομές και τη λειτουργία του κέντρου.
Όπως ανάφερε ο πρόεδρος της ΑΡΩΓΗΣ, εκτός από την εύρυθμη και ομαλή του κέντρου, οι προσπάθειες της διοίκησης και της δημοτικής αρχής επικεντρώνονται στην έναρξη λειτουργίας του Βαμβακάρειου Ξενώνα της ΑΡΩΓΗΣ τους προσεχείς μήνες.
Στον Αγιασμό για τη νέα χρονιά της ΑΡΩΓΗΣ παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Αχαρνών: Διοικητικών Υπηρεσιών και Ανθρώπινου Δυναμικού κα Λουΐζα Κοσμίδου, Περιβάλλοντος και Πρασίνου κ. Πολύκαρπος Παπαδόπουλος, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Θοδωρής Συρινίδης. Ο πρόεδρος της ΔΗ.Φ.Α κ. Γιώργος Δασκαλάκης, οι πρόεδροι των Σχολικών επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Κώστας Καρυδάκης και κα Γεωργία Ευθυμιάδου αντίστοιχα, ο τοπικός σύμβουλος Αχαρνών κ. Γιάννης Λαγκώνης και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΡΩΓΗΣ.

Μετά τον Αγιασμό στην ΑΡΩΓΗ, τελέστηκε τρισάγιο στη μνήμη του Αντώνη Έλλιοττ συζύγου της προέδρου του φιλανθρωπικού σωματείου "Αρωγή" Βίκυς και μεγάλου ευεργέτη και οραματιστή της ΑΡΩΓΗΣ.


















© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός