Μαζική προσέλευση στην 43η Εθελοντική Αιμοδοσία στον Δήμο Αχαρνών

Με μαζική προσέλευση πολιτών και εργαζομένων του Δήμου Αχαρνών ολοκληρώθηκε η 43η Εθελοντική Αιμοδοσία στον Δήμο Αχαρνών, που διοργάνωσε η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αχαρνών, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Αμαλία Φλέμινγκ, την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου.
Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής κ. Γιώργο Σταύρου, οι επιτυχείς αιμοδοσίες της 43ης Εθελοντικής Αιμοδοσίας έφτασαν τις 65, δίνοντας έτσι ένα αισιόδοξο μήνυμα προσφοράς στον συνάνθρωπο, ενώ όπως τόνισε ο κ. Σταύρου, η προαγωγή της δημόσια υγείας επηρεάζεται σαφώς από την ενημέρωση αλλά και από τον εθελοντισμό και την αλληλεγγύη.
Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός συγχαίροντας και ευχαριστώντας τους εργαζόμενους, της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αχαρνών και του Τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Αμαλία Φλέμινγκ δήλωσε:
"Η συμμετοχή στην Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Αχαρνών είναι μια συνεπής και εξαιρετικά υπεύθυνη πράξη ανθρωπιάς των συμπολιτών μας και των εργαζομένων στον Δήμο Αχαρνών. Η ανάγκη για αίμα στα Νοσοκομεία είναι διαρκής και ο χρόνος που προσφέρουν οι εθελοντές αιμοδότες αποτελεί τελικά μια προσφορά ζωής για τους συνανθρώπους μας".




© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός