Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των εξυπηρετούμενων της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής

Η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των εξυπηρετούμενων της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής ήταν και φέτος μια λαμπρή εκδήλωση, αγάπης, ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.
Η γιορτή ξεκίνησε με Κάλαντα και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από το 8ο Γυμνάσιο Αχαρνών και συνεχίστηκε με την θεατρική παράσταση " Χάιντι" από τον θίασο του Χρήστου Τριπόδη.
Ο Αη Βασίλης ήταν και φέτος γενναιόδωρος για τα παιδιά, χαρίζοντας τους πολλά παιχνίδια, δώρα και αναμνηστικά, ενώ ακολούθησε ένας πλούσιος και εορταστικός μπουφές με φαγητά και γλυκά, όπου ξεχώρισε το σιντριβάνι σοκολάτας.
Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός συνεχάρη τους εργαζόμενους της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής για την γιορτή και δήλωσε:
"Το λαμπερό πρόσωπο ενός παιδιού την στιγμή που παίρνει ένα δώρο και το χαμόγελο που προσφέρει μια εκδήλωση είναι η καλύτερη ανταμοιβή για την προσπάθεια που κατέβαλλαν οι εργαζόμενοι της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αχαρνών, με την συμπαράσταση χορηγών και εθελοντών.
Οι στιγμές χαράς, η ψυχαγωγία και η διασκέδαση δεν εξαλείφει τα προβλήτα και δεν μετασχηματίζει μια δύσκολη καθημερινότητα. Ωστόσο οι στιγμές χαράς δίνουν δύναμη για να συνεχιστεί η προσπάθεια, τόσο αυτών που αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες, όσων και αυτών που στέκονται αλληλέγγυοι και προσφέρουν στον συνάνθρωπο"
.
Όπως ανάφερε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Γιώργος Σταύρου η διοργάνωση της Χριστουγεννιάτικης γιορτής για τα παιδιά των εξυπηρετούμενων της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής είναι μια συλλογική προσπάθεια, εργαζόμενων, εθελοντών και χορηγών. Ενώ δεν ξέχασε να ευχαριστήσει όσους προσέφεραν προϊόντα και υπηρεσίες για την πραγματοποίηση της γιορτής:

- Τον θίασο του Χρήστου Τριπόδη.
-Τη Διευθύντρια κα Ρένα Διαλυνά και τη χορωδία του 8ου Γυμνασίου Αχαρνών.
- Την εταιρεία ΜΟΤΟΡΟΪΛ ΕΛΛΑΣ για την προσφορά παιχνιδιών και του σιντριβανιού σοκολάτας.
- Το κτήμα JOKEY και την οικογένεια Γαβαλά για την προσφορά του μπουφέ και των γλυκών.
- Τα καταστήματα, ΣΤΕΡΓΙΟΥ, CONSTANTIN, DONUTSMANIA, ΡΩΝΗΣ και ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ για την προσφορά γλυκών και αλμυρών κερασμάτων.
- Τις εταιρείες, ΒΙΚΟΣ και COCA-COLA 3E ΕΛΛΑΣ για την προσφορά νερών και χυμών.
- Τις εταιρίες EX-PLUS και DIMEX για τις συσκευασίες δώρων και τα πλαστικά σερβίτσια και
- Τον Άγιο Βασίλη (Γιώργο Αρβανίτη) που δέχτηκε με χαρά να μοιράσει τα δώρα στα παιδιά.










© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός