Χριστουγεννιάτικες ευχές αντάλλαξε ο Δήμαρχος Αχαρνών με τους εργαζόμενους του δήμου

Πολλές και εγκάρδιες ευχές, αντάλλαξε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός με τους εργαζόμενους στον Δήμο Αχαρνών, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Ο Δήμαρχος Αχαρνών επισκέφθηκε τους εργαζομένους στον δήμο και τους ευχήθηκε, Καλά Χριστούγεννα και κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και επιτυχία, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους του Δήμου Αχαρνών: Διοικητικών Υπηρεσιών και Ανθρώπινου Δυναμικού κα Λουΐζα Κοσμίδου, Τοπικής Ανάπτυξης και Εξυπηρέτησης του Πολίτη κ. Αντώνη Παλιούρα, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ,. Θοδωρή Συρινίδη, Περιβάλλοντος και Πρασίνου ο κ. Πολύκαρπο Παπαδόπουλο και Κοινωνικής Πολιτικής κ. Γιώργο Σταύρου, καθώς επίσης τους Προέδρους της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Κώστα Καρυδάκη και Γεωργία Ευθυμιάδου αντίστοιχα και τον Πρόεδρο της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών κ. Γιώργο Δασκαλάκη.

Με αφορμή την ανταλλαγή ευχών με τους εργαζόμενους στον Δήμο Αχαρνών, ο κ. Κασσαβός δήλωσε: "Οι εργαζόμενοι στον Δήμο Αχαρνών απολαμβάνουν την αμέριστη εκτίμηση και εμπιστοσύνη της δημοτικής αρχής. Είναι οι πολύτιμοι συνεργάτες μας, που υπερβαίνουν κάθε δυσκολία και προσφέρουν απρόσκοπτα τις υπηρεσίες τους.
Τους εύχομαι πάνω απ' όλα να έχουν Υγεία, να είναι γεροί και ικανοί να αντιμετωπίσουν κάθε προσωπική ή εργασιακή πρόκληση και να "γεμίσουν" τα σπίτια τους από χαρά και προκοπή"












© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός