Μήνυμα του Δημάρχου Αχαρνών Γ. Κασσαβού για την Πρωτοχρονιά

Αγαπητές συμπολίτισσες, αγαπητοί συμπολίτες,

Η χρονιά που πέρασε ασφαλώς και δεν ήταν αυτό που οι περισσότεροι από εμάς περιμέναμε. Το 2017 ήρθε δυστυχώς φορτωμένο με τα προβλήματα προηγούμενων χρόνων και τα οποία έπρεπε ή να τα λύσουμε ή να τα βάλουμε όπως και οι προηγούμενες δημοτικές αρχές κάτω από το χαλί, ωραιοποιώντας καταστάσεις και κρύβοντας κάτω από την μάσκα της υποκρισίας το άσχημο οικονομικό πρόσωπο του Δήμου, το έλλειμμα υποδομών, την αδιαφορία για την παιδεία, την αδυναμία αντιμετώπισης της εγκληματικότητας.
Θέλω να είμαι ειλικρινής.Οι δικές σας πιέσεις, οι δικοί σας ανιδιοτελείς αγώνες, η επιθυμία σας για μια καλύτερη ποιότητα ζωής για σας και για τα παιδιά σας, έδωσαν σε μένα προσωπικά αλλά και στα στελέχη της δημοτικής αρχής και τους εργαζόμενους στον Δήμο τη δύναμη, να ξεπεράσουμε προσωπικές φιλοδοξίες, να γκρεμίσουμε κομματικά αναχώματα, να τολμήσουμε την διεκδίκηση από την Πολιτεία, όλων εκείνων που η πόλη και οι δημότες της είχαν κι έχουν ανάγκη.
Οι κόποι μας απέδωσαν καρπούς.Λίγους στην αρχή ομολογουμένως αλλά προσδοκούμε καλύτερη σοδειά για το 2018. Με έναν Δήμο οικονομικά σε καλύτερη κατάσταση, με έργα υποδομής, με κοινωνικές παροχές, με ιδιαίτερη μέριμνα για τη νεολαία μας, με αποφασιστικότητα για την πάταξη της εγκληματικότητας.
Αγαπητές συμπολίτισσες, αγαπητοί συμπολίτεςΗ νέα χρονιά θα είναι καλύτερη. Η μιζέρια που μάστιζε τον Δήμο Αχαρνών, αποτελεί παρελθόν.
Το 2018 είναι χρονιά δημιουργίας, ανάπτυξης, προόδου.Η δημοτική Αρχή κι εγώ προσωπικά θα είμαστε όπως πάντα δίπλα σας, αφουγκραζόμενοι την αγωνία σας, τα θέλω σας, πάντα πρόθυμοι να παρέμβουμε για να δίνουμε λύση στα προβλήματα.
Στόχος μας είναι να γίνουμε ακόμη καλύτεροι προς όφελος του Δήμου και των Δημοτών.

Χρόνια Πολλά,
Καλή, Ευτυχισμένη και Δημιουργική Χρονιά για όλους!

Γιάννης Κασσαβός
Δήμαρχος Αχαρνών




© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός