Την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτά τους έκοψαν οι Σχολικές Επιτροπές του Δήμου Αχαρνών

Την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτά τους έκοψαν οι Σχολικές Επιτροπές του Δήμου Αχαρνών
Με τη συμμετοχή των Διευθυντών των, Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων, του Δήμου Αχαρνών πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Αχαρνών, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου το μεσημέρι της Τετάρτης 25 Ιανουαρίου 2018.
Στην εκδήλωση απεύθυναν χαιρετισμό οι "οικοδεσπότες" της εκδήλωσης, κ.κ. Γεωργία Ευθυμιάδου, Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αχαρνών και Κώστας Καρυδάκης, Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αχαρνών καθώς και οι: Ευστάθιος Τοπαλίδης Αντιδήμαρχος Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού και Νέας Γενιάς, Λουίζα Κοσμίδου Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών και Ανθρώπινου Δυναμικού, Θεόδωρος Συρινίδης Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Ανακύκλωσης και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αχαρνών Θανάσης Κατσιγιάννης.
Καθώς επίσης και οι: Αφροδίτη Μηλιώρη Δημοτική Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αχαρνών, Χρύσα Βογιατζάκη Αντιπρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αχαρνών, η Αναπληρώτρια Προϊσταμένη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής Ευφροσύνη Λιόντου, ο Εκπρόσωπος του Δ.Σ του συλλόγου Διδασκάλων "Ο Σωκράτης" Δημήτριος Τρίμπος και ο Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Αχαρνών Σωτήριος Κουφογεώργος.
Οι Πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου Αχαρνών, τίμησαν τον Σχολικό Τροχονόμο Πέτρος Κακαέ για την εθελοντική και ανιδιοτελή προσφορά των υπηρεσιών που προσφέρει, καθώς τους κ.κ. Στέφανο Καπέλα Διευθυντή Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής και Τηλέμαχο Ράπτη Προϊστάμενο του Τμήματος Εκπαιδευτικών Θεμάτων Ανατολικής Αττικής.
Την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα των Σχολικών Επιτροπών ευλόγησε ο Πάτερ Ευάγγελος Λάζος, πρωτοπρεσβύτερος του Ι.Ν. Αγίου Πέτρου Αχαρνών, ενώ μετά την εκδήλωση ακολούθησε παρουσίαση Προγράμματος διαχείρισης των οικονομικών των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Αχαρνών.
Κατά τον χαιρετισμό τους οι Πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών αναφέρθηκαν στην ομαλή συνεργασία των Διευθυντών των Σχολικών Μονάδων με τις Σχολικές Επιτροπές, για την αντιμετώπιση και επίλυση κάθε ζητήματος κτιριακών υποδομών, καθώς και για την έγκαιρη καταβολή των χρηματοδοτήσεων για την αντιμετώπιση λειτουργικών αναγκών, αλλά και τη συνεχή προσπάθεια συντήρησης και αναβάθμισης των σχολικών υποδομών του Δήμου Αχαρνών σε συνεργασία με τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Αχαρνών.
Ιδιαίτερα σημαντικές παρεμβάσεις στα σχολικά κτίρια του Δήμου Αχαρνών αναμένονται να υλοποιηθούν άμεσα, ύστερα και από την έγκριση της δημοπράτησης και την ανάδειξη του εργολάβου για το έργο "Επισκευή και ενεργειακή αναβάθμιση σχολικών κτιρίων και προαυλίων χώρων Δήμου Αχαρνών" προϋπολογισμού 1.300.000 ευρώ, βάσει Προγραμματικής Σύμβασης του Δήμου Αχαρνών με την Περιφέρεια Αττικής.













© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός