Έκθεση Φωτογραφίας με θέμα ''Ξωκλήσια'' από το Τμήμα Φωτογραφίας Δήμου Αχαρνών

Από τις 9 Φεβρουαρίου έως τις 16 Φεβρουαρίου 2018 θα διαρκέσει η ομαδική έκθεση Φωτογραφίας από το Τμήμα Φωτογραφίας Δήμου Αχαρνών με θέμα "Ξωκλήσια".
Στην έκθεση παρουσιάζονται 64 επιλεγμένες φωτογραφίες, που προήλθαν μέσα από μια φωτογραφική περιπλάνηση 16 φωτογράφων, στα ξωκλήσια των Αχαρνών και της Πάρνηθας.
Οι φωτογράφοι του Τμήματος Φωτογραφίας Δήμου Αχαρνών, το οποίο λειτουργεί υπό την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Αχαρνών, αφιέρωσαν πολλές ώρες φωτογράφησης και αναζήτησης με σκοπό να παρουσιάσει ο καθένας τη δική του οπτική και εσωτερική προσέγγιση στα ξωκλήσια της περιοχής, ενώ την επιμέλεια της έκθεση έχει ο εκπαιδευτής του τμήματος Γιώργος Συρσίρης.
Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018 στις 20:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Αχαρνών.
Στην έκθεση συμμετέχουν οι φωτογράφοι: Άλντα Στέφα, Βάνα Προκόπη, Βαρβάρα Νικολαΐδου, Βίκυ Βάσσου, Γεώργιος Γεωργιάδης, Γιώργος Συρσίρης, Δημήτρης Κάκος, Ελένη Μαράντου, Επαμεινώνδας Κλεάνθης, Ηρώ Ζάβου, Θωμάς Κατραούρας, Ιωάννης Νούκος, Κωνσταντίνος Μαρίνης, Μιχάλης Μαλαμάς, Όλγα Παπανδρικοπούλου, Χρυσούλα Λαζοπούλου
Η έκθεση θα είναι ανοιχτή από τις 9 Φεβρουαρίου έως τις 16 Φεβρουαρίου 2018 καθημερινά τις ώρες 18:30 - 21:00. 




© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός