Δωρεά βιβλίων από το Κοινωφελές Ίδρυμα Κοινωνικού και Πολιτιστικού Έργου στον Δήμο Αχαρνών

Το Κοινωφελές Ίδρυμα Κοινωνικού και Πολιτιστικού Έργου (Κ.Ι.Κ.Π.Ε.) μέσω του Future Library, προσέφερε πάνω από 300 βιβλία στον Δήμο Αχαρνών, τα οποία πρόκειται να εμπλουτίσουν τη συλλογή της Κεντρικής Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αχαρνών.
Με αφορμή τη γενναιόδωρη προσφορά, εκ μέρους του Κοινωφελούς Ιδρύματος Κοινωνικού και Πολιτιστικού Έργου, αλλά και την πρόθεση εκ μέρους του ιδρύματος για περαιτέρω υποστήριξη της Δημοτικής Βιβλιοθήκης του Δήμου Αχαρνών με νέες δωρεές στο μέλλον, ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός υποδέχθηκε στο γραφείο του και ευχαρίστησε την εκπρόσωπο του Κοινωφελούς Ιδρύματος Κοινωνικού και Πολιτιστικού Έργου κυρία Μαρία Καΐρη.
Όπως ανάφερε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός:
"Η δωρεά Πολιτισμού από το Κοινωφελές Ίδρυμα Κοινωνικού και Πολιτιστικού Έργου προς τον Δήμο Αχαρνών, πέρα από το συναίσθημα της ευγνωμοσύνης απέναντι στο ίδρυμα για την προσφορά του, μας δημιουργεί και το συναίσθημα της ευθύνης για τη δημιουργία μιας Δημοτικής Βιβλιοθήκης αντάξιας, αφενός στην ιστορικότητα του Δήμου Αχαρνών και τη δυναμική των κατοίκων του δήμου, αφετέρου στους ανθρώπους και τους φορείς που υποστηρίζουν αυτή την προσπάθεια".
Το Κοινωφελές Ίδρυμα Κοινωνικού και Πολιτιστικού Έργου συμμετέχει από το 2012 στο πρόγραμμα της μη κερδοσκοπικής εταιρείας Future Library, που υποστηρίζεται από το "Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος" και αφορά τον εκσυγχρονισμό και την ενίσχυση 120 βιβλιοθηκών σε όλη την Ελλάδα με τον εμπλουτισμό Δημόσιων και Δημοτικών βιβλιοθηκών με νέες εκδόσεις.






© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός