Συνάντηση του Δημάρχου Αχαρνών με την νέα Διοικητή της Αστυνομικής Ακαδημίας

Τη νέα Διοικητή της Αστυνομικής Ακαδημίας Ταξίαρχο κα Αθανασία Κορκοντζέλου υποδέχθηκε στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός.
Η Ταξίαρχος κα Αθανασία Κορκοντζέλου υπηρετεί στην ΕΛ.ΑΣ. για πάνω από 30 έτη και ανάλαβε εδώ και λίγες ημέρες τη Διοίκηση της Αστυνομικής Ακαδημίας, ύστερα από τις πρόσφατες κρίσεις των Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ.
Η Αστυνομική Ακαδημία, που βρίσκεται στην περιοχή της Αμυγδαλέζας του Δήμου Αχαρνών, περιλαμβάνει τις Σχολές: Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, Αστυφυλάκων Ελληνικής Αστυνομίας, Μετεκπαίδευσης - Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας και Εθνικής Ασφάλειας.
Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός ευχήθηκε στην Ταξίαρχο κα Κορκοντζέλου καλή επιτυχία στην νέα επιτελική θέση που αναλαμβάνει και δήλωσε:
"Η Αστυνομική Ακαδημία, μια Εκπαιδευτική δομή Ανώτατης Εκπαίδευσης της Ελληνικής Αστυνομίας, λειτουργεί εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Αχαρνών και συγκαταλέγεται στα κορυφαία Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας. Είμαι βέβαιος ότι η νέα Διοικητής θα υπηρετήσει τους σκοπούς της Σχολής σχετικά με την εκπαίδευση, μετεκπαίδευση, επιμόρφωση και εξειδίκευση όλων των κατηγοριών και βαθμών των στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας. Ο Δήμος Αχαρνών προσβλέπει στη συνεργασία και την ανάπτυξη σχέσεων με την Αστυνομική Ακαδημία και σε αυτή την "οδό" καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια."


© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός