Άνοιξε τις πύλες της και επισήμως η 4η Ανθοκομική Αχαρνών

Με τις ευλογίες του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ιλίου Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρα πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια της 4ης Ανθοκομικής Αχαρνών, την Παρασκευή 25 Μαΐου 2018 στην πλατεία Αριστοτέλους στους Θρακομακεδόνες.
Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός στον χαιρετισμό του κατά την τελετή των εγκαινίων της 4ης Ανθοκομικής Αχαρνών, ευχαρίστησε τους επίσημους καλεσμένους και τους πολίτες που παραβρέθηκαν στην τελετή των εγκαινίων της 4ης Ανθοκομική Αχαρνών, ενός, περιβαλλοντικού, επιχειρηματικού και πολιτιστικού θεσμού του Δήμου Αχαρνών που ξεκίνησε το 2015.
Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός αναφέρθηκε στον απέραντο φυσικό πλούτο του Δήμου Αχαρνών αλλά και στη μεγάλη δυναμική της πόλης που προέρχεται από τους ανθρώπους που κατοικούν σε αυτήν.
Αναφερόμενος στην 4η Ανθοκομική Αχαρνών τόνισε ότι πρόκειται για ένα κορυφαίο γεγονός στον Δήμο Αχαρνών, με δεκάδες συμμετοχές, από τον χώρο της ανθοκαλλιέργειας και της ανθοπαραγωγής, της κατασκευής και εμπορίας ειδών κήπου αλλά και εθελοντών Περιβαλλοντικών Οργανώσεων και Πολιτιστικών Συλλόγων λέγοντας χαρακτηριστικά:
"Η Ανθοκομική Αχαρνών, "ανθίζει" και φέτος στην πλατεία Θρακομακεδόνων, στους πρόποδες του Εθνικού Δρυμού της Πάρνηθας.
Υστέρα από 4 χρόνια, ο αρχικός στόχος, ώστε η μακρά παράδοση της πόλης και των ανθρώπων της στην ανθοκομία και την ανθοκαλλιέργεια να εκφραστεί και μέσα από την Ανθοκομική Αχαρνών, έχει επιτευχθεί.
Και αυτός είναι ένας από τους λόγους που η Ανθοκομική Αχαρνών εξελίσσεται, βελτιώνεται και αναβαθμίζεται χρόνο με τον χρόνο, γιατί προέρχεται από μια παραδοσιακή δραστηριότητα των κατοίκων και επιχειρηματιών της πόλης"
Κλείνοντας τον σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Κασσαβός ευχαρίστησε τους εργαζόμενους σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου Αχαρνών, τους εργαζόμενους της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αχαρνών (ΔΗΚΕΑ), καθώς και τους συνεργάτες του, που και φέτος εργάστηκαν με επαγγελματισμό, ευσυνειδησία και αποτελεσματικότητα για την πραγματοποίηση της 4ης Ανθοκομικής Αχαρνών.

Μετά τα εγκαίνια στην είσοδο της 4ης Ανθοκομικής Αχαρνών ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιλίου Αχαρνών και Πετρουπόλεως, ο Δήμαρχος Αχαρνών, Βουλευτές, Αντιδήμαρχοι του Δήμου Αχαρνών και άλλοι επίσημοι προσκεκλημένοι επισκέφτηκαν τα περίπτερα των εκθετών και των οργανώσεων, υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Αχαρνών, η οποία είχε ετοιμάσει ένα ξεχωριστό και εξαίρετο πρόγραμμα ειδικά για την εκδήλωση των εγκαινίων.

Στην τελετή εγκαινίων της 4ης Ανθοκομικής Αχαρνών παραβρέθηκαν οι Βουλευτές Περιφέρειας Αττικής κ.κ. Γιώργος Βλάχος και Θανάσης Μπούρας. Ο Βουλευτής Επικρατείας κ. Βασίλης Οικονόμου. Οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Αχαρνών: Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Θοδωρής Συρινίδης, Περιβάλλοντος κ. Πολύκαρπος Παπαδόπουλος, Διοικητικών Υπηρεσιών και Ανθρώπινου Δυναμικού κ. Λουΐζα Κοσμίδου, Κοινωνικής Πολιτικής κ. Γιώργος Σταύρου, Οικονομικών και Δημοτικής Ενότητας Θρακομακεδόνων κ. Ηλίας Ζητούνης, Τοπικής Ανάπτυξης και Εξυπηρέτησης του Πολίτη κ. Δημήτριος Γιαννακόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αχαρνών κ. Θανάσης Κατσιγιάννης.

Ο Πρόεδρος της ΔΗΦΑ κ. Γιώργος Δασκαλάκης, ο πρόεδρος της ΑΡΩΓΗΣ κ. Νίκος Γκασούκας, η πρόεδρος της ΔΗΚΕΑ, η οποία έχει αναλάβει τη διοργάνωση της 4ης Ανθοκομικής Αχαρνών κ. Μαρία Ναυροζίδου, η πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Θρακομακεδόνων κ. Χρύσα Δουρίδα η Τοπική Σύμβουλος Θρακομακεδόνων κ. Βασιλική Παπαθεοδώρου και ο Τοπικός Σύμβουλος Αχαρνών κ. Γιάννης Λαγκώνης.

Επίσης, ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θρακομακεδόνων κ. Κώστας Βλαχοδήμος, η πολιτευτής της Ένωσης Κεντρώων κ. Ελευθερία Κεχαγιά, ο πρόεδρος της Κοινοπραξίας Ανθοκομικών Συνεταιρισμών Ελλάδος (ΚΑΣΕ) κ. Δημήτρης Καλογράνης, ο εκδότης της εφημερίδας "ΕΝ ΤΗ ΠΟΛΕΙ" κ. Νίκος Σιδηρόπουλος, ο πρώην πρόεδρος του Αχαρναϊκού κ. Κλήμης Κολιός και η πρόεδρος των μελών του ΚΑΠΗ Θρακομακεδόνων κ. Βάλια Σμυρλή.Χαιρετισμός Δημάρχου Αχαρνών κ. Γιάννη Κασσαβού στα εγκαίνια της 4ης Ανθοκομικής ΑχαρνώνΗ Φιλαρμονική του Δήμου Αχαρνών στα εγκαίνια της 4ης Ανθοκομικής Αχαρνών

© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός