Ξεκίνησε και θα διαρκέσει έως τις 15 Ιουνίου το 23ο Παιδικό Φεστιβάλ "Μάριος - Δημήτριος Σουλούκος"

Με την παρουσίαση παραδοσιακών χορών από το 10ο, το 15ο και το 22ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών, ξεκίνησαν οι παραστάσεις του 23ου Παιδικού Φεστιβάλ "Μάριος - Δημήτριος Σουλούκος", την Παρασκευή 1η Ιουνίου 2018, στο ανοιχτό θέατρο "Μίκης Θεοδωράκης" στον λόφο του Προφήτη Ηλία στον Δήμο Αχαρνών.
Το φεστιβάλ, στο οποίο συμμετέχουν, Δημοτικά Σχολεία, Παιδικοί Σταθμοί και τα παιδικά τμήματα Πολιτιστικών Συλλόγων του Δήμου Αχαρνών, συνέχισε τις παραστάσεις του το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018, με τα χορευτικά των Πολιτιστικών Συλλόγων του Δήμου Αχαρνών: Παραδοσιακή Αναβίωση Αχαρναϊκή Κληρονομιά, Εύξεινος Λέσχη Αχαρνών & Αττικής "Ο Καπετάν Ευκλείδης", Λαογραφικός Σύλλογος Αχαρνών "Ο Κόκκινος Μύλος" και Σύλλογος Θεσσαλών Αχαρνών.
Οι παραστάσεις του 23ου Παιδικού Φεστιβάλ "Μάριος - Δημήτριος Σουλούκος", συνεχίζονται τη Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018 και ολοκληρώνονται την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018 βάσει του Προγράμματος Εκδηλώσεων που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Αχαρνών (www.acharnes.gr).
Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός χαιρετίζοντας την έναρξη του 23ου Παιδικού Φεστιβάλ "Μάριος - Δημήτριος Σουλούκος", δήλωσε:
"Το Παιδικό Φεστιβάλ διοργανώνεται για πάνω από 20 χρόνια στον Δήμο Αχαρνών και έχει καθιερωθεί ως μια από τις πιο λαμπρές εκδηλώσεις του Δήμου Αχαρνών.
Μια εκδήλωση που "πρωταγωνιστούν" μικρά παιδιά, τα οποία κάθε χρόνο, μέσα από την προσπάθειά τους και τα όσα παρουσιάζουν, στέλνουν το πλέον ελπιδοφόρο μήνυμα για το τον Δήμο Αχαρνών.
Το Παιδικό Φεστιβάλ του Δήμου Αχαρνών του 2018, έχει μια ακόμη κομβική ιδιαιτερότητα, καθώς από φέτος και στο εξής και με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αχαρνών, μετονομάζεται σε "Παιδικό Φεστιβάλ: Μάριος - Δημήτριος Σουλούκος" σε ένδειξη μνήμης για τη δολοφονία του μαθητή Μάριου- Δημήτριου Σουλούκου από αδέσποτη σφαίρα τον Ιούνιο του 2017"
Το Παιδικό Φεστιβάλ του Δήμου Αχαρνών, παραμένει μια γιορτή ελπίδας για την πόλη, μια μεγάλη παιδική γιορτή που έχει στόχο να μας πάει μπροστά, καταβάλλοντας κάθε προσπάθεια για την πρόοδο του Δήμου Αχαρνών και κυρίως για την πρόοδο των παιδιών μας.
"








© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός