Σε μοναδικό αθλητικό σόου εξελίχθηκε το Φεστιβάλ Μαζικού Αθλητισμού 2018


Σε ένα φαντασμαγορικό και εντυπωσιακό αθλητικό σόου μετατράπηκε το Φεστιβάλ Μαζικού Αθλητισμού 2018, που διοργάνωσε η Δημοτική Φροντίδα Αχαρνών (ΔΗ.Φ.Α.) στο Κλειστό Γυμναστήριο "Μπάμπης Χολίδης".
Το Φεστιβάλ Μαζικού Αθλητισμού 2018 σηματοδοτεί τη λήξη της περιόδου του Προγράμματος "’Άθληση για Όλους 2017-2018", που υλοποιεί η Δημοτική Φροντίδα Αχαρνών (ΔΗ.Φ.Α.), με τους αθλητές και τις αθλήτριες των τμημάτων του Προγράμματος, να παρουσιάζουν ένα εξαιρετικό πρόγραμμα αθλητικών επιδείξεων.
Το Φεστιβάλ Μαζικού Αθλητισμού 2018 είναι μια Αθλητική Γιορτή, όπου μικροί και μεγάλοι αθλητές έσμιξαν και πρόσφεραν πλούσιο θέαμα, εκτελώντας άψογα και με μεγάλο ενθουσιασμό τα προγράμματά τους, υπό την καθοδήγηση των γυμναστών τους και καταχειροκροτούμενοι από εκατοντάδες θεατές.
Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών (ΔΗ.Φ.Α.) κ. Γιώργος Δασκαλάκης, στον σύντομο χαιρετισμό του στην εκδήλωση, έκανε λόγο για την τεράστια προσπάθεια των εργαζομένων και των γυμναστών στη Δημοτική Φροντίδα Αχαρνών (ΔΗ.Φ.Α.), η οποία προσπάθεια έχει απτό αποτέλεσμα και δίνει την ευκαιρία σε εκατοντάδες παιδιά να ασχοληθούν συστηματικά με το αγαπημένο τους άθλημα και να βιώσουν τα, σωματικά, πνευματικά και κοινωνικά, οφέλη του Αθλητισμού. Ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους γονείς των παιδιών που ενθαρρύνουν και υποστηρίζουν τα παιδιά τους να ασχοληθούν με τον Αθλητισμό και παράλληλα εμπιστεύονται τις, υψηλών προδιαγραφών, υπηρεσίες που προσφέρουν οι άνθρωποι της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών (ΔΗ.Φ.Α.) μέσω του Προγράμματος "Άθληση Για Όλους".
Στο Φεστιβάλ Μαζικού Αθλητισμού 2018 παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός, ο οποίος εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του, τόσο για τη συμμετοχή των παιδιών στο Πρόγραμμα "Άθληση Για Όλους", όσο και για το εντυπωσιακό αποτέλεσμα των προσπαθειών των παιδιών και δήλωσε:
"Η προσπάθεια μας, για την προαγωγή και την υποστήριξη προγραμμάτων μαζικού αθλητισμού είναι μια συνειδητή στρατηγική μας επιλογή.
Τα οφέλη της ενασχόλησης των παιδιών με τον Αθλητισμό δεν σχετίζονται μόνο με την σωματική διάπλαση και την ψυχαγωγία των παιδιών, αλλά κυρίως με την καλλιέργεια σημαντικών ανθρώπινων αξιών που προάγει ο Αθλητισμός.
Η ικανοποίηση και η χαρά εκατοντάδων παιδιών, που κάθε βδομάδα ακολουθούν με προσήλωση τις οδηγίες των προπονητών στα γυμναστήρια και τα γήπεδα, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε και να διευρύνουμε τις επιλογές άθλησης που προσφέρει το Πρόγραμμα "Άθληση Για Όλους" στον Δήμο Αχαρνών.
Το διακριτό αποτέλεσμα που καμαρώνουμε στο Φεστιβάλ Μαζικού Αθλητισμού της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών, είναι έργο μιας συλλογικής και συγκινητικής προσπάθειας, παιδιών, γυμναστών, γονιών και εργαζομένων και χρέος μας είναι αυτή την προσπάθεια να την υποστηρίξουμε με κάθε τρόπο και να την εξελίξουμε.
"
  
Στο Φεστιβάλ Μαζικού Αθλητισμού 2018 παραβρέθηκε επίσης, ο Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών (ΔΗ.Φ.Α.) κ. Κώστας Σασαρίδης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Αχαρνών κ. Θεόδωρος Συρινίδης και η Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Αχαρνών κ. Όλγα Ποιμενίδου.

 
 
 
 
 
 
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός