Καλή επιτυχία στους μαθητές που συμμετέχουν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις

Οι Πανελλήνιες Εξετάσεις για το 2018, ξεκινούν την Πέμπτη 7 Ιουνίου με τους μαθητές των ΕΠΑΛ, ενώ την Παρασκευή 8 Ιουνίου ρίχνονται στη "μάχη" των εξετάσεων οι μαθητές των Γενικών Λυκείων.
Με δεδομένο ότι οι προσωπικοί στόχοι και οι φιλοδοξίες του κάθε μαθητή, περνούν από τη διαδικασία των Πανελληνίων Εξετάσεων, η αγωνία των χιλιάδων μαθητών που συμμετέχουν, των γονιών και των εκπαιδευτικών τους, κορυφώνεται κατά την περίοδο διεξαγωγής των εξετάσεων.
Αυτές τις ημέρες, η σκέψη όλων μας, είναι μαζί με τους μαθητές που δίνουν τον προσωπικό τους "αγώνα", για να διαμορφώσουν το μέλλον τους και αυτή η σκέψη και έγνοια συνοδεύεται και με πολλές ευχές για την πραγματοποίηση των στόχων τους.
Εύχομαι ολόψυχα Καλή Επιτυχία στους μαθητές που συμμετέχουν στις Πανελλήνιες εξετάσεις. Να καταφέρουν, πάνω απ΄ όλα να είναι ήρεμοι και συγκεντρωμένοι και να αποδώσουν πλήρως αυτά στα οποία έχουν προετοιμαστεί.
Πολλές ευχές για καλή επιτυχία και καλό κουράγιο, στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, που τόσο στη διαδικασία της προετοιμασίας, όσο και στη διαδικασία των εξετάσεων έχουν έναν ιδιαίτερο ρόλο.
Φέτος πάνω από 100.000 μαθητές διεκδικούν περισσότερες από 74.000 θέσεις στα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας και τα σχολεία του Δήμου Αχαρνών, που έχουν επιλεγεί ως εξεταστικά κέντρα, είναι καθ΄ όλα έτοιμα για τη ομαλή και απρόσκοπτη διεξαγωγή των Πανελλήνιες Εξετάσεων.
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός