Σε πλήρη εξέλιξη το έργο αποχέτευσης στον Κόκ. Μύλο προϋ/μού 1,8 εκ.ευρώ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το έργο "Κατασκευή αγωγών αποχέτευσης ακαθάρτων στην περιοχή Λυκότρυπας ανατολικά οδού Φιλαδελφείας μέχρι ρέματος Αχαρνών" προϋπολογισμού 1.825.000 ευρώ, το οποίο θα δώσει οριστική λύση στο πρόβλημα των κατοίκων της περιοχής και παρέμενε σε εκκρεμότητα εδώ και περίπου 40 χρόνια.
Το έργο περιλαμβάνει την κατασκευή κεντρικού αγωγού με κλιμακωτή διατομή στην οδό Καναπίτσας (παραρεμάτιος δρόμος), ο οποίος φθάνοντας στη νότια οδό 25ης Μαρτίου θα περάσει το ρέμα της Καναπίτσας στηριζόμενος στο πλάι του σώματος της υπάρχουσας γέφυρας, θα συνεχίσει στις οδούς Κολοκοτρώνη και Οικονόμου και θα πέσει στον κεντρικό συλλεκτήρα της οδού Λαϊκών Αγώνων.
Τα σημεία όπου εργάζονται τα συνεργεία της εργολήπτριας εταιρείας επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αχαρνών κ. Παναγιώτη Πολυμενέα, προκειμένου να ενημερωθούν για την πορεία εργασιών, του τόσο σημαντικού έργου για την περιοχή.
Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός "Η αποχέτευση στην περιοχή της Λυκότρυπας αποτελεί προεκλογική υπόσχεση στον Δήμο Αχαρνών για περίπου 40 χρόνια, χωρίς ωστόσο το έργο να έχει υλοποιηθεί από τις δημοτικές αρχές των προηγούμενων ετών.
Το γεγονός ότι η νέα Μελέτη που εκπόνησε η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Αχαρνών βρήκε την "οδό" χρηματοδότησης από την Περιφέρεια Αττικής μόνο τυχαίο δεν είναι.
Πέρα από την πολιτική βούληση που επέδειξε, η παρούσα δημοτική αρχή εμπιστεύτηκε την τεχνογνωσία των στελεχών της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αχαρνών για την υλοποίηση ενός τόσο σημαντικού έργου.
Με μεθοδικότητα, τεκμηρίωση και συστηματική εργασία η περιοχή της Λυκότρυπας θα αποκτήσει ύστερα από δεκαετίες αναποτελεσματικότητας και φρούδων υποσχέσεων, σύγχρονο αποχετευτικό δίκτυο.
Πέρα από τα στελέχη του Δήμου Αχαρνών που ολοκλήρωσαν τη νέα Μελέτη του έργου αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τη πολιτική ηγεσία και τα στελέχη της Περιφέρειας Αττικής, με τους οποίος συνεργαστήκαμε αρμονικά και με αποτελεσματικότητα για αυτό το τόσο σημαντικό έργο
".





© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός