Ενισχυτική διδασκαλία για παιδιά ευάλωτων οικογενειών

Ο Δήμος Αχαρνών σε συνεργασία με ιδιοκτήτες φροντιστηρίων μέσης εκπαίδευσης και ιδιοκτήτες κέντρων εκμάθησης ξένων γλωσσών, καθώς και εκδοτικούς οίκους, εξασφάλισε και για την σχολική χρονιά 2018-2019, δωρεάν φοίτηση παιδιών που ανήκουν σε οικογένειες ευπαθών ομάδων πληθυσμού του Δήμου Αχαρνών, καθώς και δωρεάν χορήγηση ξενόγλωσσων βιβλίων.
Οι δικαιούχοι φοίτησης, ανήκουν σε καταγεγραμμένες ευπαθείς οικογένειες της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αχαρνών, οι οποίοι εξασφαλίζουν δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία για τα μαθήματα του σχολείου, προετοιμασία για τις Πανελλήνιες εξετάσεις ή/και εκμάθηση ξένων γλωσσών. Παράλληλα οι δικαιούχοι εξασφαλίζουν δωρεάν τα ξενόγλωσσα βιβλία που απαιτούνται για την εκμάθηση ξένων γλωσσών.
Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Γιώργος Σταύρου, μέσω επιστολής τους, εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς τους ιδιοκτήτες, φροντιστηρίων μέσης εκπαίδευσης, τους ιδιοκτήτες κέντρων ξένων γλωσσών, καθώς και τους εκδοτικούς οίκους, που ανταποκρίθηκαν και φέτος στο κάλεσμα αλληλεγγύης του Δήμου Αχαρνών, δείχνοντας έμπρακτα την στήριξη και συμπαράστασή τους σε παιδιά που ανήκουν σε ευπαθείς και ευάλωτες ομάδες πληθυσμού του Δήμου Αχαρνών.

© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός