Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα και τραγούδια στον Δήμαρχο Αχαρνών

Τα μέλη Εθνοτοπικών και Πολιτιστικών Συλλόγων και η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αχαρνών, είπαν τα Κάλαντα των Χριστουγέννων στον Δήμαρχο Αχαρνών Γιάννη Κασσαβό.
Την Παραμονή Χριστουγέννων επισκέφθηκε τον Δήμαρχο, η Ένωση Ηπειρωτών Αχαρνών, ο Σύλλογος Κρητών Αχαρνών, ο Σύλλογος Παραδοσιακή Αναβίωση Αχαρναϊκή Κληρονομιά, ο Λαογραφικός Χορευτικός Σύλλογος "ο Κόκκινος Μύλος", το Λύκειο Ελληνίδων Αχαρνών και η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αχαρνών .
Ο Δήμαρχος Αχαρνών Γιάννης Κασσαβός υποδέχθηκε με ξεχωριστή χαρά τα μέλη των συλλόγων και αντάλλαζε μαζί τους δώρα και ευχές, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο σημαντικό έργο των Εθνοτοπικών και Πολιτιστικών Συλλόγων του Δήμου Αχαρνών στη διάσωση και διάδοση της Ελληνικής Παράδοσης, αλλά και στην συμβολή τους στην Πολιτιστική εξέλιξη της πόλης, τονίζοντας το εξαιρετικά σημαντικό γεγονός ότι οι Εθνοτοπικοί και Πολιτιστικοί Σύλλογοι του Δήμου Αχαρνών έχουν μεγάλη αποδοχή και απήχηση σε νέους και νέες του Δήμου Αχαρνών.© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός