Χριστουγεννιάτικη γιορτή αλληλεγγύης για παιδιά ευάλωτων ομάδων πληθυσμού στον Δήμο Αχαρνών

Ο Δήμος Αχαρνών διοργάνωσε μια λαμπερή γιορτή για τα παιδιά ευάλωτων ομάδων πληθυσμού την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αχαρνών.
Η γιορτή ξεκίνησε με Κάλαντα και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τις χορωδίες του 4ου και 8ου Γυμνασίου Αχαρνών και συνεχίστηκε με παράσταση Καραγκιόζη και διαδραστικό παιχνίδι με τις φιγούρες και τις φωνές των πρωταγωνιστών του Καραγκιόζη.
Μετά το πέρας της παράστασης τα παιδιά έλαβαν Χριστουγεννιάτικα δώρα και ακολούθησε κέρασμα με γλυκά, χυμούς και αναψυκτικά.
Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Βλασίου Αρχιμανδρίτης κ. Τίτος Χρήστου.
Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Γιώργος Σταύρου, ευχήθηκε Υγεία και Καλή Πρόοδο στα παιδιά, αναφέρθηκε στην ευσυνειδησία και την υπέρβαση της επαγγελματικής υποχρέωσης των Προϊσταμένων και Υπαλλήλων της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής, που εργάστηκαν με προθυμία και ζήλο για τη διοργάνωση της εκδήλωσης, ενώ κλείνοντας αναφέρθηκε στον θεμέλιο λίθο της κοινωνίας μας, την οικογένεια και τον καθοριστικό ρόλο της, στην ανατροφή και διαπαιδαγώγηση των παιδιών.
Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός συνεχάρη τους Προϊσταμένους και τους υπαλλήλους της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής γιατί και φέτος υπερέβαλαν εαυτόν για να προσφέρουν στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς σε παιδιά ευάλωτων ομάδων πληθυσμού του Δήμου Αχαρνών αναφέροντας ότι: "Το χαμόγελο των παιδιών τη στιγμή που παίρνουν τα δώρα τους ή τη στιγμή που διασκεδάζουν είναι η δύναμη, η πηγή αισιοδοξίας και αυτό που μας κάνει να αισθανόμαστε ότι πρέπει να το παλέψουμε, για να πάει καλύτερα ο δήμος και η χώρα μας, γιατί αυτό αξίζουν τα παιδιά μας". Ενώ έκλεισε τον χαιρετισμό του στην εκδήλωση απευθύνοντας εγκάρδιες ευχές σε γονείς και παιδιά.







© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός