Ο Δήμαρχος Αχαρνών παρέδωσε τις υποτροφίες ''Ιωάννης Στριφτός'' στους αριστούχους φοιτητές του Δήμου Αχαρνών

Την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019 στο Δημαρχείο Αχαρνών, ο Δήμαρχος Αχαρνών Γιάννης Κασσαβός παρέδωσε τις υποτροφίες "Ιωάννης Στριφτός" στους αριστούχους φοιτητές του Δήμου Αχαρνών.
Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός, υποδέχτηκε τους αριστούχους φοιτητές στο Δημαρχείο Αχαρνών, όπου υπογράφτηκε το συμφωνητικό των υποτροφιών μεταξύ του Δημάρχου Αχαρνών και των αριστούχων φοιτητών του Ακαδημαϊκού έτους 2014 - 2015 κ.κ. Ηλία Παγκοζίδη του Ιορδάνη φοιτητή Ιατρικής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Ευαγγελία Ουζουνίδου του Σταύρου φοιτήτρια της Σχολής Χημικών Μηχανικών του ΕΜΠ, Κωνσταντίνα Παπαδοπούλου του Διονυσίου φοιτήτρια στη Σχολή Πολιτικών Μηχανικών του ΕΜΠ και Χαρίλαο Χιώτη του Χαραλάμπους φοιτητή στη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Η διαδικασία προκήρυξης και απονομής των υποτροφιών "Ιωάννης Στριφτός" είχε παγώσει την περίοδο 2011-2014, ενεργοποιήθηκε το 2015 και συνεχίζεται ανελλιπώς αποδίδοντας στους δικαιούχους αριστούχους φοιτητές τις υποτροφίες του κληροδοτήματος "Ροδίας Στριφτού" όσα δικαιούνται βάσει των όρων διαχείρισης του κληροδοτήματος.
Κατά την απονομή των υποτροφιών ο Δήμαρχος Αχαρνών Γιάννης Κασσαβός συνεχάρη τους αριστούχους φοιτητές για τις επιδόσεις τους και τους γονείς τους για την υποστήριξη των παιδιών και δήλωσε:
"Οι αριστούχοι φοιτητές και υπότροφοι του κληροδοτήματος "Ροδίας Στριφτού", αλλά και όλοι οι επιτυχόντες μαθητές από τα σχολεία του Δήμου Αχαρνών στα Ανώτερα και Ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα, αποτελούν τα λαμπρά και φωτεινά παραδείγματα της πόλης μας.
Αποτελούν επίσης τους άξιους "πρεσβευτές" της πόλης μας στα αμφιθέατρα των Ανώτερων και Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, αλλά και τους εκφραστές της ελπίδας και της προοπτικής της τοπικής μας κοινωνίας.
Πέρα από την ευχή μας για καλή πρόοδο και καλή σταδιοδρομία, πέρα από το θαυμασμό και τα αισθήματα υπερηφάνειας που προκαλούν οι επιτυχίες των φοιτητών του Δήμου Αχαρνών, οφείλουμε να σταθούμε στο πλευρό αυτών των παιδιών και να στηρίξουμε τις προσπάθειές τους.
"





© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός