Στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ο Δήμαρχος Αχαρνών Γιάννης Κασσαβός

Σε σύσκεψη για την εγκληματικότητα στον Δήμο Αχαρνών συμμετείχε ο Δήμαρχος Αχαρνών Γιάννης Κασσαβός, με τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης Δημήτρη Αναγνωστάκη και τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος Αντιστράτηγο Χρήστο Δραγατάκη, στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.
Ο Δήμαρχος Αχαρνών Γιάννης Κασσαβός αναφέρθηκε στις τελευταίες ανακοινώσεις της ΕΛ.ΑΣ. σχετικά με συλλήψεις παραβατικών στον Δήμο Αχαρνών, οι οποίες δημιουργούν θετικό πρόσημο στην αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, ωστόσο όπως τόνισε χαρακτηριστικά:
"Η προσπάθεια θα πρέπει να είναι συνεχής, πιο έντονη και ακόμη πιο δραστική. Ο αγώνας κατά της εγκληματικότητας, σε καμία περίπτωση δεν χωρά εφησυχασμούς. Ο Επιχειρησιακός Σχεδιασμός που εφαρμόζει η ΕΛ.ΑΣ. απαιτείται να είναι υπό διαρκή αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας του, καθώς και να γίνονται εγκαίρως σχετικές αναπροσαρμογές.
Παραμένουμε σε διαρκή επαγρύπνηση και σε απόλυτη προσήλωση στον στόχο, που δεν είναι άλλος από το να επανέλθει το αίσθημα ασφάλειας στις γειτονιές του Δήμου Αχαρνών
".
Ο κ Κασσαβός προσκάλεσε την πολιτική και φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. να επισκεφτούν τον Δήμο Αχαρνών το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα και να διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι την κατάσταση που επικρατεί σε αρκετές συνοικίες του Δήμου Αχαρνών και κυρίως να αφουγκραστούν την ανησυχία των πολιτών από παραβατικές συμπεριφορές.


© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός